Nachtmerries krijgen nadat je spirituele bescherming hebt opgeroepen

 

Vraag: Ik ben onlangs begonnen om het decreet 1.02 aan Aartsengel Michaël op te zeggen voor ik naar bed ga. Maar op een nacht kreeg ik een paar boze dromen en die avond had ik het decreet negen keer opgezegd. Een van de ergste dromen die ik me kan herinneren, is dat er iemand buiten mijn appartement stond die probeerde binnen te komen om mijn gezin te doden. Ik heb soms wel boze dromen, maar dit was de ergste droom die ik ooit heb gehad. Kunnen jullie me helpen door me uit te leggen wat het betekent en waarom ik zo’n boze droom kreeg, hoewel ik om bescherming had gevraagd?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Amerika

Je moet begrijpen dat het heel goed kan zijn dat als je geen spirituele oefeningen doet, als je geen bescherming oproept, en dat geldt voor de meeste mensen, dat er duistere krachten zullen zijn die je zullen proberen te beïnvloeden. Wanneer je niet weet tegen wie je voor je hebt, kun je zonder bescherming op diverse manieren worden beïnvloed. Dit betekent onder andere dat men je bang kan maken voor wat er zou kunnen gebeuren.

Wanneer je met spirituele bescherming begint, dan zal er een bepaalde onrust in je vier lagere lichamen ontstaan. Heel veel mensen merken dat zij, wanneer zij zich in het begin toeleggen op het spirituele pad of wanneer ze die toewijding op een hoger plan brengen, een turbulente periode kunnen doormaken, waarin het bijna lijkt dat ze aan meer aanvallen worden blootgesteld of meer tegenstand ondervinden dan daarvoor.

Dit kan uit twee aspecten bestaan: het ene is dat je wordt blootgesteld aan meer aanvallen van duistere krachten, die je willen laten ontsporen voordat je voldoende momentum hebt opgebouwd met betrekking tot spirituele bescherming. Zij willen je bang maken en laten denken: “Dit is gevaarlijk en ik moet ophouden.” Als ze bepaalde angst op je projecteren, bijvoorbeeld dat iemand misschien je gezin zal doden, dan kan dit in een droom naar boven komen, omdat ze hopen dat je zo bang wordt dat je ermee ophoudt.

Als je spirituele bescherming blijft oproepen, dan zul je op een bepaald moment ontdekken dat er minder van dat soort dromen komen. Iets anders wat kan gebeuren als je spirituele bescherming oproept, is dat er een opening komt waardoor je opeens iets gaat begrijpen dat je altijd al werd aangevallen, maar het niet zag.

Soms kun je een intuïtieve ervaring krijgen waardoor jij je opeens realiseert dat er een duistere kracht achter je aanzit, en de reden dat je dit nu kunt zien, is dat je nu het verschil weet tussen die duistere kracht en die energie, en het licht dat je hebt opgeroepen met decreten en invocaties. Het kan ook zijn dat het soms in dromen naar boven komt, omdat je bewuste er nog niet aan toe is om dat af te handelen en dat je het daarom in een droom te zien krijgt. Het is een soort openbaring van waaraan je blootgesteld bent geweest opdat je kunt begrijpen dat je ijverig spirituele bescherming moet oproepen tot je zo beschermd bent dat die je niet kan raken.

Natuurlijk betekent dit niet dat je het spirituele werk ook niet hoeft te doen wat je psyche aangaat: de gescheiden zelven opruimen omdat de gescheiden zelven de toegang vormen voor de duistere krachten. De echte waarde van het oproepen van spirituele bescherming is dat dit de aanvallen en de ruis van buitenaf minimaliseert waardoor je beter kunt zien wat je in je psyche, je onderbewuste, moet opruimen.