Spierpijn na het opzeggen van decreten

Vraag: Ik begon ongeveer twee maanden decreten op te zeggen tussen 1.02 en 7.07 ’s morgens of 7.02 ’s avonds. De laatste tijd heb ik veel spierpijn in mijn nek, rug en armen. Heeft dat iets te maken met de decreten?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Amerika

In zekere zin heeft het nooit rechtstreeks te maken met decreten opzeggen. De decreten bezorgen je geen fysieke pijn of ongemak, maar je kunt je er misschien van bewust worden of onderzoeken, of je de decreten opzegt met een bepaalde spanning waardoor jij je spieren aanspant. Mensen kunnen van tijd tot tijd zien, of voelen, of ze de spieren aanspannen, of ze in een bepaalde houding zitten die ze aanspant als je decreten opzegt, en dat kan je spierpijn geven.

Soms kan het ook zo zijn dat decreten iets in je drie hogere lichamen opruimen en dit kan doorsijpelen naar het fysieke lichaam, waardoor je tijdelijk pijn of ongemak voelt. Maar het moet niet ernstig worden en in ieder geval geen lange periode duren. Dan moet je gepaste maatregelen nemen of naar de dokter gaan of even pauze nemen of niet zoveel decreten opzeggen opdat je niet meer opruimt dan wat je lichaam aankan.