Contract met demonen

Vraag: Ik heb een heftige ervaring meegemaakt met betrekking tot zwarte magie maar gelukkig werd ik gered door een sterke spirituele werker. Ik lijd echter nog steeds omdat het heel moeilijk is om er totaal mee te breken. Tijdens die ellende hoorde ik dat er mensen zijn die erin slagen om een contract te sluiten met demonen en door dat contract kunnen de demonen heel krachtige magie op die mensen richten. Als dat waar is, hoe kan het dan dat demonen alleen al door dat contract het recht hebben om zich zo erg met mensen die vrije wil op aarde hebben te bemoeien en hoe kun je hier volledig mee breken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 Webinar – De Open Deur zijn voor Planeet Aarde

Er zijn demonen die zich kunnen bemoeien met je vrije wil. Zij kunnen je beïnvloeden om bepaalde keuzes te maken. En als mensen een contract met de demonen sluiten waardoor de mensen bepaalde invloed of bepaalde macht krijgen, of hulp ontvangen om bepaalde doelen in het leven te bereiken, dan geven ze die invloed vrijwillig aan de demonen; de demonen zullen altijd iets terug willen.

Daarom willen ze een contract dat je tot iets verplicht, een geascendeerde meester hoeft geen contract van jou. Wij geven je wat we nodig achten, iets wat je aankunt en als je dat vermenigvuldigt, geven we meer. Als je dat niet doet, dan geven we je minder. Maar er is geen verplichting van onze kant en wij pakken je niets af. Door de geschiedenis heen zijn er veel mensen geweest, spirituele of andere, die zo gehecht zijn geraakt aan het bereiken van een bepaald doel of dat ze bepaalde macht hebben, dat zij bereid waren om hun ziel te verkopen aan de duivel om dat op aarde te bereiken, om iets op aarde te krijgen.

Veel dictators die je zowel in Korea als elders ziet, inclusief de dictator in Noord-Korea, hebben een bepaald contract met demonen, waardoor ze bepaalde macht krijgen over hun volgelingen, die de demonen hen geven. Maar hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan omdat de demonen er iets voor terug willen. Wat het ook is voor ieder persoonlijk. Het kan alleen maar worden doorbroken wanneer de mensen begrijpen dat zij de keuze hebben gemaakt en dat ze die keuze moeten terugdraaien en heel erg hun best moeten doen door oproepen te doen aan Aartsengel Michaël en Astrea om hen daarvan los te snijden.

Als je een ervaring hebt gehad met zwarte magie, dan raad ik je aan om iedere dag die oproepen te doen, de rozenkrans op te zeggen aan Aartsengel Michaël en Astrea dat je wordt losgesneden. En dan vraag je om leiding van de geascendeerde meester die je het meest na aan het hart ligt om te zien of je nog beslissingen in je hoofd hebt, of een soort band of contract met hen die je kwetsbaar maken voor die duistere krachten.

Zoals we hebben uitgelegd, zijn er spirituele mensen die het contract hebben gesloten: “Als ik niet over een bepaald bewustzijnsniveau heen ga, dan laat jij me met rust.” En dat wil je natuurlijk niet wanneer jij je Goddelijke plan wilt uitvoeren.