Hoe je seksuele behoeften transcendeert

Vraag: Waarom is het zo moeilijk om alle seksuele behoeften los te laten? Ik zie dat er een groep spirituele mensen is die niet het gevoel heeft dat het in hun Goddelijke plan staat dat ze een echtgenoot krijgen, maar aan de andere kant vinden ze het moeilijk om seksuele behoeften te transcenderen. Wat moet er gebeuren om je menselijke seksualiteit te transcenderen zonder een ascetische levensstijl te adopteren vanwege de relatieve maatstaf over wat goed en kwaad is?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Het is moeilijk om je seksuele behoeften te overwinnen, omdat er demonen en entiteiten zijn die voortdurend aan het wenslichaam en de basischakra van de mensen trekt om hen in een toestand te brengen van onverzadigbare seksuele lust. De gevallen wezens hebben enorm veel moeite gedaan om de lustgevoelens van de mensen meer dan normaal aan te wakkeren.

Als spirituele student moet je jezelf beschermen tegen die lagere wezens en dat kun je doen door de oproepen te doen voor bescherming en je van hen los te laten snijden door Astrea en die je basischakra en wenslichaam te laten zuiveren. Maar je moet ook bepaalde beslissingen nemen. En dat is niet zozeer een beslissing die je in gedachten neemt. Dit werd in vorige dispensaties en veel religies en spirituele bewegingen aangeraden die een ascetische levensstijl aanbevelen. Dat komt omdat zij niet de lering over de gescheiden zelven hadden en hoe je die kunt opruimen.

Je moet begrijpen dat je seksuele behoeften al heel lang gebruikt worden om de mensen te manipuleren, in feite al vanaf het moment dat de gevallen wezens naar deze planeet zijn gekomen. Het is heel moeilijk om op deze planeet te leven zonder dat je in vorige levens diverse zelven hebben gevormd die te maken hebben met seks en seksualiteit.

Als je echt bevrijd wilt worden van die manipulatie door middel van je seksuele behoeften, dan is dit een onderwerp dat de prins van deze wereld toegang verleent tot je bewustzijn en de demonen en duistere krachten aan je chakra’s en wenslichaam laat trekken. Je moet ook welbewust de beslissing nemen dat jij je niet bezig houdt met het kijken naar porno of zelfs maar aan seksualiteit te denken, iets wat gemakkelijker lukt wanneer je de zelven hebt opgeruimd waar ik het over heb. Dit kun je natuurlijk doen om zover te komen dat je niet de slaaf wordt van je seksuele behoeften.

Dan kun je nog wel seksuele behoeften hebben die te hanteren zijn en je aandacht niet afleiden en geen obsessief-dwangmatige verslaving worden. En dan kun je natuurlijk ook seksuele relaties hebben, maar zoals we hebben gezegd, seksuele relaties met verschillende partners of een onenightstand zullen je energie laten weglopen en niets bijdragen aan je spirituele groei.

Welke optie heb je dan nog meer dan een vaste seksuele partner en hoe kan dat zonder een vaste relatie? Je moet dus beoordelen wat je met je leven wilt, hoe je jouw leven wilt leven en dan maatregelen nemen die in evenwicht zijn en die er niet voor zorgen dat je energie in patronen verandert die verslavend of obsessief-dwangmatig worden.