Geneeskunde op vibratie- en energetisch niveau

Vraag: Hoe kunnen we bepaalde frequenties van energie gebruiken om een type virus te vernietigen? Is het mogelijk om frequenties op je hoofd te gebruiken om je ogen te verbeteren? Wat zijn die frequenties? Zijn er al dergelijke technieken op aarde? Als dat niet het geval is, wat is er dan voor nodig om die technologie aan de mensen beschikbaar te stellen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2020 – Webinar voor Christusonderscheid

In de Gouden Eeuw zal geneeskunde op vibratie- en energetisch niveau de belangrijkste methode worden, maar hier is niet alleen een verschuiving nodig in de wetenschappelijke gemeenschap maar ook in het collectieve bewustzijn. En de meeste mensen zijn nog niet toe aan die verschuiving. De frequenties, het is te technisch om die nu te onthullen, maar er zijn mensen die geïncarneerd zijn die hiernaar al onderzoek doen en die zich hier tamelijk goed van gewaar zijn.

En ik ben natuurlijk altijd bereid om mensen te gebruiken die zich daar van bewust zijn en hen nieuwe ideeën en nieuwe technologie te geven. Dit is iets wat al onderweg is. Er zijn zelfs mensen die zich bewust zijn van de leringen van de geascendeerde meesters en die dingen onderzoeken, maar het duurt even voordat dit meer effect heeft en geaccepteerd wordt.

Maar het is natuurlijk een deel van het proces om in de Gouden Eeuw te komen dat geneeskunde op vibratieniveau wereldwijd wordt erkend en gebruikt. Het spreekt vanzelf dat hiervoor een verschuiving in het collectieve bewustzijn moet komen waardoor de mensen eenvoudig de meest effectieve vorm van geneeskunde eisen en afrekenen met degenen die de huidige geneeskunde gebruiken, de allopathische geneeskunde, omdat ze er enorme winst mee kunnen maken.

Vanzelfsprekend kun je veel winst maken als je bepaalde apparaten verkoopt die frequenties produceren op vibratieniveau, maar je kunt geen patent krijgen op de frequenties zelf en daarom kun je wel een apparaat verkopen dat de behandeling kan uitvoeren, maar je kunt geen geld vragen voor elke behandeling die wordt uitgevoerd. Dit is gewoon niet realistisch. Je kunt een lamp aan mensen verkopen maar je kunt geen geld vragen voor elke keer dat ze het licht aandoen.