De gedachtevormen van Gautama Boeddha

Vraag: Een vraag over de gedachtevormen van Gautama Boeddha. De gedachtevormen zijn dispensaties. Betekent dit dan ook dat gedachtevormen de energie bevatten die Gautama Boeddha uitbrengt? Moeten we een gedachtevorm als een gebed opzeggen? In 2021 hadden we twee gedachten, Gautama Boeddha jij bent de perfecte spiegel voor de aarde; Saint Germain jij bent de perfecte spiegel voor de economie. Kun we ze ook anders gaan doen door namen van andere geascendeerde meesters te gebruiken? Bijvoorbeeld, Jezus Christus, jij bent de perfecte spiegel voor het collectieve bewustzijn van de aarde. Moeder Maria, jij bent de perfecte spiegel voor het elementale koninkrijk. Aartsengel Michaël, jij bent de perfecte spiegel voor de engelen. Maha Chohan, jij bent de perfecte spiegel voor de angsten van de mensen op aarde, enzovoort. Of is de dispensatie van de energie alleen voorbehouden aan de gedachtevorm van Gautama Boeddha?

Elizabeth Claire Prophet zei dat de herhaling van de oorspronkelijke woorden van de dispensatie die wordt gegeven, de gedachtevormen, ons rechtstreeks toegang verlenen tot bescherming, leiding en de zegen van de geascendeerde meesters. Misschien is er sindsdien iets veranderd naarmate we dichterbij de het Aquariustijdperk komen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Gautama Boeddha, 2021 – Webinar voor Rusland

De gedachtevormen worden specifiek door mij gegeven en als je ze visualiseert op de manier waarop ik heb gezegd, of wanneer je die zin herhaalt die ik voor dat jaar heb gegeven, dan krijg je toegang tot het momentum van de energie dat ik in deze gedachtevorm heb gelegd. Daarom hoef je geen andere zinnen te gebruiken voor andere meesters.

Je moet je ook realiseren dat het geen zin heeft om bijvoorbeeld te zeggen dat Aartsengel Michaël de perfecte spiegel is voor de engelen. De engelen hebben geen spiegel nodig. Ik zou je aanraden om de gedachtevormen te gebruiken zoals ik ze voor dit jaar heb gegeven en laat dat genoeg zijn.

Het spreekt vanzelf dat je de oorspronkelijke woorden van een gedachtevorm kunt herhalen, maar als de gedachtevorm een visualisatie is, dan is het belangrijker om de visualisatie te doen dan de beschrijving ervan te herhalen. Natuurlijk is er niets veranderd in die zin dat je nog steeds toegang krijgt tot de energie die door een specifieke dispensatie worden uitgebracht.