Intuïtief de vibratie voelen

Vraag: Hoe voelen we het verschil tussen de vibraties van een geascendeerde meester en een wezen dat de geascendeerde meester nadoet?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2021 – Webinar voor Rusland

Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat het een kwestie is van de vibratie voelen. Hoe weet je of iets rood of groen van kleur is? Je ziet het, je ervaart het, maar hoe doe je dat? Is er een methode om de ene kleur van de andere te onderscheiden?

De enige oplossing op lange termijn is eigenlijk dat je jouw bewustzijn verhoogt, je trauma’s opruimt, en daardoor je Christusonderscheid vergroot die je de vibratie gewoon laat voelen. Voor je zover bent, hebben we eerder al eens diverse maatstaven gegeven.

Een daarvan is je op je hart concentreren en voelen wat daar gebeurt wanneer je naar een bepaalde boodschap luistert of hem leest. Gaat je energie omhoog, of wordt die lager? Je kunt ook naar de bedoeling kijken, zelfs kijken naar de intentie is een kwestie van intuïtief de vibratie voelen. Je kunt voelen of je tot iets gedwongen wordt, of er iets aan je wordt opgedrongen, of het de bedoeling is om je te manipuleren of om de tuin te leiden, of dat het de bedoeling is dat je er een beter gevoel van krijgt, of je ergens van te bevrijden.

Je kunt jezelf daar in de loop van de tijd in trainen, maar ik kan je geen absolute methode geven die altijd werkt, behalve Christusonderscheid dan, die een absolute maatstaf is, maar zeker niet voor dwazen.