Bill Gates en de elitaire manier van denken

Vraag: Kunnen de meesters iets zeggen over Bill Gates en wat er nu gebeurt, dat er bepaalde daden worden ontmaskerd?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Ik ga niet het persoonlijke leven van Bill Gates bespreken, maar ik wil wel zeggen dat Bill Gates min of meer het symbool is geworden van de machtselite, de heel erg rijke mensen. Hoewel hij niet in de elite geboren werd, maar zich heeft opgewerkt, staat hij symbool voor de opkomende machtselite die opgeklommen is met nieuw geld, met technologie.

Daarom houdt dit verband met het feit dat veel mensen de elitaire staat beginnen te onderzoeken, de manier van denken van de elite, en dit heeft natuurlijk effect op zowel Bill Gates als anderen, omdat je ziet dat hij niet de enige bekende persoon is, de enige beroemdheid, de enige machtige persoon of rijke, over wie vernederende onthullingen zijn gedaan over zijn persoonlijke leven of hun gemoedstoestand, de staat van hun gezondheid, of wat ook maar. Dus er is een bepaald verband.

In sommige gevallen is het ook gewoon karma dat iemand persoonlijk heeft, zij hebben alle kansen gekregen en kunnen niet meer de illusie handhaven die ze vroeger hadden bedacht, de bijna hypnotische staat die sommige machtige mensen rond zichzelf kunnen creëren en die begint af te breken. Hun openbare image wordt vernietigd of blootgelegd, zoals het is. Dit zal ook gebeuren met bepaalde politici en dat begint in bepaalde mate al te gebeuren.

Het hoort gewoon bij het proces van het afbreken van de elitaire manier van denken door die dingen bloot te leggen waardoor de gewone bevolking tot het besef komt dat de elite niet onfeilbaar is, dat zij niet speciaal, niet superieur, zijn. Het zijn in werkelijkheid gewoon mensen net als alle andere mensen en daarom eigenlijk niet de speciale behandeling verdienen die ze krijgen en zij verdienen zeker niet de bevoorrechte status waarvan ze denken dat zij er recht op hebben. Zij hebben geen recht op een speciale status.