Een eind aan koningshuizen op aarde?

Vraag: Worden Prins Harry en Megan gesteund door de meesters om de Britse koninklijke familie te hervormen of hebben ze hun eigen persoonlijke agenda?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Dit hangt natuurlijk af van wat je in het woord ‘gesteund’ door de geascendeerde meesters legt. Op den duur is het vanzelfsprekend dat alle koningshuizen op de planeet zullen verdwijnen in de Gouden Eeuw. Dat geldt voor Groot-Brittannië en alle andere. Die hebben allang geen nut meer en hoeven eigenlijk alleen nog maar volledig te worden afgeschaft.

Maar aangezien er naties zijn waarin de mensen nog heel erg gehecht zijn aan deze traditie, spreekt het vanzelf dat er als tussenstap een hervorming in de koningshuizen moet komen en de manier waarop ze zich gedragen. Bepaalde mensen zijn in een koningshuis geboren en Harry is daar één van en Megan is er natuurlijk bijgekomen toen ze trouwde en zij hebben gedeeltelijk in hun Goddelijke plan staan dat zij een poging zullen doen om het te hervormen.

Maar je kunt zeggen dat dit wel door de geascendeerde meesters wordt gesteund als tussenstap, maar dit wil niet zeggen dat zij hen sponsoren of dat zij zich specifiek op ons hebben afgestemd. Je kunt zeggen dat ze persoonlijk niet op ons zijn afgestemd, maar in het algemeen zijn ze er wel op afgestemd dat er verandering moeten komen in de koningshuizen.

Nu is de grote vraag natuurlijk of het effect zal hebben of dat de traditie, en de beesten die achter de traditie zitten, zal blijven malen en de huidige staat van het Koninklijke Huis zal handhaven. Dit hangt ook af van wie er koning wordt als Koningin Elizabeth sterft. Is dat Prins Charles of William?

Veel dingen zijn onzeker in dit scenario, maar het is duidelijk dat de geascendeerde meesters willen dat alle koningshuizen verdwijnen en dat zal op en duur betekenen dat er mensen zullen komen die nu een rang hebben die de seculiere regering zullen benaderen en zeggen: “Wordt het niet gewoon tijd om dit los te laten?” Maar het kan natuurlijk ook van de regering komen, of van de mensen en door dramatische gebeurtenissen en ontmaskeringen, omdat bepaalde dingen aan het licht komen over het gedrag en de gemoedstoestand van de leden van de koninklijke families, wat dan een schokeffect veroorzaakt waardoor mensen de andere kant opgaan en zeggen: “Het wordt tijd om dit te beëindigen. “De vraag is nog open hoe dit precies zal gebeuren. En het zal natuurlijk verschillen in andere landen.