J.S. Bach en de hogere energiematrix van zijn muziek

Vraag: Er zijn mensen die zeggen dat Bach, de componist, een incarnatie was van Kuthumi of Djwal Khul. Klopt dat? En wat is de reden dat zoveel mensen zeggen dat zij goddelijke ervaringen kregen door de muziek van Bach?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Niets is juist, maar Bach was wel in staat om zich op bepaalde meesters af te stemmen, niet Djwal Khul of Kuthumi, want die waren nog niet geascendeerd in die tijd, en daardoor was hij in staat om een bepaalde energiematrix te ontvangen die in zijn muziek werd opgenomen. Dit wil niet zeggen dat hij de enige componist was die dat kon. Mozart kon dat ook enigszins doen, Handel ook, en nog meerdere andere componisten.

Het is niet nodig om een cultus van afgoderij rondom een bepaalde componist te scheppen, maar je gewoon intuïtief af te stemmen. Als bepaalde muziek je aantrekt, dat bij jou resoneert om je een hogere ervaring te geven, luister er dan naar, maar je hoeft daar geen mentale laag overheen te leggen van o die componist is zo geavanceerd en hij was de incarnatie van die en die geascendeerde meester of al dat soort dingen die sommige studenten van geascendeerde meesters doen wat niet in evenwicht is.

Nogmaals, wat hebben we besproken tijdens deze conferentie? Het loslaten van de ideologische manier van denken die altijd een mentale beoordeling wil toevoegen. Je hebt er het meeste profijt van als je jouw mentale geest neutraliseert opdat je er in een neutrale gemoedstoestand naar kunt luisteren en daardoor de beste ervaring krijgt die mogelijk is in plaats van ernaar te luisteren met die mentale laag eroverheen dat dit op een bepaalde manier zogenaamd heel bijzonder is en je daarom jezelf bijna probeert te dwingen om een ervaring te krijgen.