Lessen beneden het achtenveertigste niveau

Vraag: Is het Pad naar Zelfmeesterschap de manier om ook iets te weten te komen over het zevenenveertigste bewustzijnsniveau?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Dat hoeft niet beslist. Zoals ik in het vorige antwoord heb gezegd, zijn de meeste mensen niet naar de lagere niveaus gegaan die beneden het achtenveertigste niveau liggen, dus je zult er niets over leren als je de cursus in zelfmeesterschap doet. Je leert de positieve initiaties en de positieve lessen die je moet leren. Stel dat je naar het dertigste bewustzijnsniveau bent gegaan, dan hoe je niet iets te leren over de lagere bewustzijnsniveaus.

Maar als je vanaf het achtenveertigste niveau opklimt naar het corresponderende niveau dat je beneden het achtenveertigste niveau had, moet je de illusies zien die ervoor hebben gezorgd dat je naar die niveaus bent gegaan. Als je de initiaties doet die boven het achtenveertigste niveau liggen, dan leer je over de lagere niveaus waar je naartoe was afgedaald. Je kunt ook op de hogere niveaus iets leren over de vervormingen van die specifieke niveaus, maar niet op de manier waarop je dat zou doen als je die niveaus zelf had ervaren.