Gezondheid en de energie van weerstand

Vraag: Na een lange studie van meer dan een jaar door mijn dokter om de hoge aanwezigheid van witte bloedlichaampjes in mijn systeem te verklaren zegt hij dat de activiteiten van mijn witte bloedlichaampjes kunnen hebben bijgedragen aan mijn natuurlijke immuniteit tegen het coronavirus. Hoewel ik milde symptomen had, herstelde ik heel snel. Het enige wat ik heb ervaren nadat ik genezen was, waren de bijwerkingen die sommige mensen het slepende long COVID-effect noemen. Het was interessant dat de eerste vaccinatie met het MRNA-vaccin dat ik onlangs kreeg, nadat ik de innerlijke leiding voelde dat het veilig was. Daarna voelde ik onmiddellijk volledige rust en liet ik de spanning los die ik bijna een jaar had gevoeld. En ook begonnen de langdurige symptomen van de nasleep van long COVID langzaamaan weg te smelten, zoals een heet mes bij boter.

Voor de vaccinatie had ik mijn energie gebruikt om een training te volgen om te genezen van de ontsteking en de bijwerkingen van de long COVID symptomen te reduceren. Maar pas na de eerste vaccinatie voelde ik dat er een permanentere oplossing kwam voor mijn gezondheidsproblemen. Komt dat omdat ik een psychologisch besluit nam over de materiële wereld, namelijk de aarzeling om mij te laten vaccineren, en dat ik nu meer en sterker voel dat ik een spiritueel wezen ben en dat de materiële wereld mij niets kan maken, maar dat de materiële wereld mij juist kan helpen bij mijn spirituele groei en dat het vaccin dat ik kreeg, symbool stond voor die acceptatie?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Het klopt dat sommige vaccins de mensen kunnen helpen om de effecten op lange termijn te overwinnen als ze COVID-19 hebben gekregen. Het klopt ook dat er een sterke psychologisch-spirituele component aan zit, namelijk dat je houding ten opzichte van je fysieke lichaam zeker van invloed is op hoe goed je lichaamselementaal zijn werk kan doen. Wanneer je accepteert dat het fysieke universum, het Moederrijk niet jou vijand is, niet de vijand is van spirituele groei, dan zal dat een positief effect op je lichaam uitoefenen. Wanneer je besluit om voor jouw lichaam te zorgen en praktische maatregelen te nemen om je lichaam te beschermen en te genezen, kan dit ook een belangrijk effect zijn als je weerstand tegen iets voelt.

Veel mensen voelden zich aan het begin van de pandemie machteloos en ik heb het niet alleen over mensen die in spiritualiteit zijn geïnteresseerd, maar de mensen in het algemeen, konden er niet zeker van zijn dat zij het virus niet zouden krijgen. Zij kregen een gemoedsgesteldheid die weerstand voelde. En dit veroorzaakt natuurlijk spanning bij je. Toen er andere maatregelen werden voorgesteld zoals afstand bewaren, een masker dragen, niet met grote groepen omgaan, enzovoort, namen sommige mensen wel deze maatregelen en andere niet. Dan komt het vaccin en dan zijn er opnieuw mensen die besluiten om dat te doen en andere mensen niet vanwege hun weerstand.

Maar welke boodschap stuur je naar je lichaam als je weerstand biedt? Je zendt eigenlijk de boodschap dat je het Moederrijk niet vertrouwd. Je vertrouwt je fysieke lichaam niet. Je vertrouwt er niet op dat je lichaam niet ziek zal worden of dat het je spirituele groei niet zal hinderen. Als je een geschiedenis hebt van weerstand voelen en dan besluit om een bepaalde maatregel te nemen om je lichaam te helpen, dan kan dit een positief effect hebben. Ineens wordt je lichaamselementaal bevrijd van die energie die weerstand biedt, die je erop hebt geprojecteerd en dan kan het je lichaam sneller genezen.

Dit geldt niet alleen voor vaccins, maar voor veel andere dingen in het leven, waarover je zelf kunt nadenken wanneer je gezondheidsproblemen hebt. Of je weerstand tegen iets biedt en wat voor boodschap je naar je lichaam zendt, naar het materiële rijk of dat je het Moederrijk wel vertrouwt. In principe of je in een vriendelijk universum of een vijandig universum leeft, zoals we al vaker hebben besproken. Dit zijn belangrijke overwegingen bij alle problemen die met je gezondheid te maken hebben.