Non-binaire mensen

Vraag: Ik zou graag willen weten of mensen die van zichzelf zeggen dat ze non-binair zijn, op het punt zijn gekomen dat zij begrijpen dat wij meer zijn dan ons lichaam, dat wij spirituele mensen zijn in een fysiek lichaam.

Kim: Als ik het goed begrijp, zijn er mensen die beweren dat ze ‘non-binair’ zijn, noch man noch vrouw, zij identificeren zich niet als een man of een vrouw.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Sommigen wel, anderen niet omdat ze helaas een ideologische benadering hebben en de houding dat seksuele discriminatie tussen mannen en vrouwen verkeerd is en moet worden uitgedaagd en dat moeten zij doen door de manier van denken dat zij zich niet meer identificeren op basis van het geslacht van het fysieke lichaam.

Sommigen kijken nog niet verder dan het fysieke lichaam. Sommigen hebben een hoger inzicht. En sommigen kunnen op het punt komen dat zij zich niet identificeren met het fysieke lichaam of het nu een bepaald geslacht heeft of een andere seksuele oriëntatie.

Maar voor spirituele mensen is het natuurlijk niet nodig om zo’n soort statement te maken; het is belangrijker om jezelf niet als een fysiek mens te zien maar als een spiritueel wezen in een menselijk lichaam.