De coupletten herhalen in een invocatie

Vraag: Ik zeg de invocaties bijna elke dag op en een poosje geleden kreeg ik het gevoel dat ik een paar coupletten moest herhalen waarvan ik het gevoel had dat ze belangrijker waren. Ik begrijp dat de geascendeerde meesters ongelimiteerde macht hebben, maar ik begrijp nu ook dat er een limiet zit aan de hoeveelheid licht die er in mijn chakra’s kan worden gebracht. Ik begon me af te vragen of het zin heeft om de coupletten in dat geval te herhalen. Als ik bijvoorbeeld een paar coupletten drie keer herhaal, zou dat dan hetzelfde effect hebben als twee mensen ze één keer opzeggen? Zou het effectiever zijn als ik één oproep deed voor maar één land in plaats van de hele wereld? Of zit daar geen verschil in?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar Een Einde maken aan het Tijdperk van Ideologie

Welke beperkingen je ook hebt om licht door je chakra’s te laten stromen, als je innerlijk een impuls krijgt om bepaalde coupletten te herhalen tijdens het opzeggen van een invocatie, of zelfs bij een decreet, doe dat dan in ieder geval. Dit komt omdat er iets belangrijks in die coupletten staat of vanwege de energie die dat oplevert, maar ook door wat er eigenlijk staat.

Als je de impuls krijgt om een bepaald couplet te herhalen, let dan altijd op wat erin gezegd wordt, en kijk of het jou kan helpen om bepaalde inzichten, een paar intuïtieve inzichten, te krijgen, misschien een aha-ervaring of dat het iets in je psyche oplost.

Wat betreft het opzeggen van decreten voor één bepaald land, is het duidelijk dat als er een bepaald probleem belangrijk is in het land waarin jij woont, of het land waar jij een decreet voor opzegt, dat het dan krachtiger is om de oproepen alleen voor dat bepaalde land te doen.

Je weet dat onze invocaties in veel gevallen in het algemeen breder zijn en in sommige gevallen specifieker. Het hangt dus af van de invocaties. Als je specifiekere invocaties opzegt, dan is het voor één persoon gemakkelijker om zich zo nauwkeurig mogelijk te concentreren op de decreten. Als het om een groep mensen gaat, dan doe je dit in ruimer verband.