Wat wil je in dit leven manifesteren?

Vraag: In de Bijbel staat: “Vraag en u zal gegeven worden.” Ik heb ook geluisterd naar new age goeroes die onderrichten hoe je kunt manifesteren wat je wilt. Mijn vraag is nu hoe je manifesteert wat je wilt. Hoe laat ik mijn egoïstische wensen los opdat ik kan manifesteren wat ik wil? Hoe weet ik dat mijn wensen in overeenstemming met goddelijke wetten zijn?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Ik weet heel goed dat er een hele industrie is van new age goeroes die mensen zogenaamd leren hoe ze alles wat ze willen kunnen manifesteren in het leven. Ik zeg niet dat dit niet, in bepaalde mate, kan werken voor sommige mensen, omdat jij je paranormale vermogens kunt gebeuren om bepaalde fysieke omstandigheden te manifesteren.

Omdat je openstaat voor de leringen van de geascendeerde meesters is de vraag eigenlijk niet of je in staat bent om alles te manifesteren wat je wilt, maar iets wat overeenkomt met je spirituele doelen. Hoe belangrijk is het om specifieke doelen te bereiken als het je doel is om te ascenderen in dit leven? Het zou misschien belangrijk voor jou kunnen zijn om te ervaren dat je in bepaalde omstandigheden bent zoals een mooi huis hebben, zodat je die wens kunt opgeven en dat is helemaal prima. Dat kan in overeenstemming met je spirituele groei zijn.

Maar een lagere wens, een niet legitieme, of misschien zou je kunnen zeggen, een niet spirituele wens komt van een gescheiden zelf en zo ga je daar mee om. Door de hulpmiddelen te gebruiken om aan die gescheiden zelven te werken, zul je geleidelijk aan die lagere wensen loslaten.

Wanneer je een spiritueel persoon bent die maximale groei wil, en vooral als dit je laatste leven is, moet jij je realiseren dat je misschien veel lagere wensen hebt die je heel goed in dit leven zou kunnen vervullen, maar die zullen je alleen maar afleiden. Ze nemen tijd, energie en hulpmiddelen in beslag en het zou je heel goed kunnen afhouden van algemene doelen op je spirituele pad. Als onderdeel van je pad moet je door een proces heen van kijken naar die wensen, begrijpen dat ze van een gescheiden zelf komen, en in plaats van te denken dat je die wens in vervulling moet laten gaan, wat misschien heel lang duurt, laat je het zelf sterven, en dat hoeft niet per se lange tijd in beslag te nemen en dat bespaart je veel tijd op je pad.