De angst dat anderen jouw werk imiteren

Vraag: Ik werk als coach om cliënten te helpen om hun intuïtie te verbeteren en zich op hun hart af te stemmen. Mijn angst is dat mijn studiegenoten en collega’s die hetzelfde soort werk doen, mijn coaching programma imiteren en dat betekent dat ik te vervangen ben en misschien achterop kom met mijn carrière. Ik vind dat mijn spirituele energie of talent uniek is hoewel mijn coaching programma lijkt op dat van anderen. Hoe kan ik mij op mijn eigen persoonlijke uniek zijn of spirituele talent concentreren en dat verbeteren om mijn angst te overwinnen dat anderen op hetzelfde terrein mijn werk imiteren?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Hoe kunnen anderen je imiteren als je echt een uniek talent hebt? Een van de antwoorden is natuurlijk dat als jij je talent blijft ontwikkelen, hen in ieder geval voor blijft. Als ze imiteren wat jij nu doet, maar jij jezelf altijd verbetert, zul je voor blijven op hen en toch uniek zijn.

Maar die angst dat je werk wordt geïmiteerd, komt natuurlijk van een gescheiden zelf. Je moet dat zelf blootleggen en het laten sterven. Je kunt er ook over nadenken om je coaching programma te veranderen in een systeem dat je anderen kunt leren, die dit dan ook voor hun cliënten kunnen gebruiken, maar ze volgen jouw systeem en betalen er misschien royalty’s voor.