De vorming van het menselijke lichaam

Vraag: Onlangs keek ik naar een oude film ‘Inherit the Wind’, die in principe de draak steekt met de Bijbel en de ‘Oorsprong van de Soorten’ verheerlijkt. Voor mij leek het alsof de materialistische wetenschap een religie verving die verouderd en nep is, en dat valse waarheden aan beide kanten troef zijn. De evolutietheorie is een groot onderdeel van de moderne educatie. Je kunt hoogstens zeggen dat dit maar een gedeeltelijke kijk erop is, of een die niet compleet is. Kun je dit bespreken, vooral wat betreft het scheppen van fysieke lichamen voor spirituele wezens om daar in te wonen? Als alles door je geest wordt gecreëerd, kan een fysiek lichaam op een planeet als de aarde dan onmiddellijk in haar uiteindelijke versie worden geschapen of moet dat een geleidelijk proces van ontwikkeling doormaken? Ik gebruik de term uiteindelijk op een losse manier omdat het duidelijk is dat ons fysieke lichaam snel verandert om meer ons bewustzijnsniveau te openbaren.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Op een natuurlijke planeet zijn menselijke lichamen, als je ze menselijk wilt noemen op een natuurlijke planeet, maar ik gebruik de terminologie van de aarde, niet het resultaat van een lange zwangerschap. Er is geen seksuele gemeenschap nodig om een kind als baby geboren te laten worden en zijn geen jaren nodig om volwassen te worden. Je kunt een lichaam heel goed oproepen om fysiek te worden door middel van de identiteits-, mentale en emotionele niveaus.

Dit is op aarde of op een andere onnatuurlijke planeet niet mogelijk. Daarom heb je op een onnatuurlijke planeet de situatie dat menselijke lichamen worden gevormd door de seksuele daad of voortplanting, een lange zwangerschap en dan nog een lang proces om volwassenheid te bereiken. Dit zie je natuurlijk in het dierenrijk en daarom hebben de materialistische wetenschappers menselijke wezens afgeschilderd als net zo’n ontwikkelde vorm als een dier en daarom geloven ze dat er een totaal materialistisch, mechanisme evolutieproces bestaat die van dierlijke tot menselijke vormen leidt.

Ze weten heel goed dat zij niet alle fases hiervan kunnen verklaren, het ontbrekende stuk ontbreekt nog steeds, maar ze willen niet naar de inconsistenties kijken in hun geloofssysteem net als de leden van de meeste religies. Daarom hebben we gezegd dat het materialisme in principe een religie is die met name de christelijke religie probeert te vervangen.

De waarheid is dat je op aarde geen fysiek lichaam kunt vormen met de geest. Dat kan wel op een natuurlijke planeet, maar zelfs dan, zoals je juist opmerkt, is het niet de uiteindelijke vorm van het lichaam omdat het lichaam op een natuurlijke planeet in de loop van de tijd geleidelijk aan verandert als het bewustzijn van het wezen dat het bewoont, verandert. Het fysieke lichaam op een natuurlijke planeet is niet zo dicht, de materie is niet zo dicht, en daarom kun je jouw lichaam in een veel grotere mate veranderen als jij je bewustzijn verandert, dan op aarde mogelijk is.

Op aarde zijn wel mensen die met fysieke middelen hun lichaam veranderen en het is natuurlijk mogelijk om je lichaam alleen met je gedachten te veranderen, iets wat meer geavanceerde wezens zoals Yogi’s hebben bereikt en dat zal meer voorkomen in de Gouden Eeuw. Wanneer je op de hogere niveaus van de Gouden Eeuw komt, dan zullen de mensen hun bewustzijn naar hogere niveaus kunnen verhogen en daardoor zal hun lichaam beginnen te veranderen, maar er zal nog wel een gewone zwangerschap nodig zijn in de volgende periode van tweeduizend jaar.