Het COVID-19 vaccin – niet een ideale maar praktische oplossing

Vraag: Er is veel informatie in de onafhankelijke media, waar wetenschappers genetisch gemanipuleerde vaccins als totaal onveilig bestempelen voor het menselijke lichaam. Er wordt gerapporteerd dat het menselijke lichaam bijna de absolute immuniteit tegen andere ziekten verliest als een vaccin is ontwikkeld door middel van genetische manipulatie. Hoe is de situatie echt?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland

Door miljoenen mensen is al gedemonstreerd dat het lichaam niet alle immuniteit verliest voor andere ziekten anders zouden de mensen al bij bosjes sterven en dat zou niet genegeerd kunnen worden, dus het is niet helemaal juist om dat te zeggen.

Je moet begrijpen dat een vaccin, of het nu voor COVID-19 is of een andere, geen ideale oplossing is. Wij hebben vroeger al andere vaccins besproken en zeiden nogmaals dat er bepaalde praktische waarheden zijn. En natuurlijk zullen vaccins niet meer nodig zijn als we verder in de Gouden Eeuw komen, omdat we dan meer medicijnen zullen hebben die op spiritualiteit berusten.

Maar er is nu een periode dat vaccins door het niveau van het bewustzijn, door de vooruitgang of gebrek aan vooruitgang van de wetenschap, in de praktijk noodzakelijk zijn om heel besmettelijke ziekten te voorkomen.

Het is duidelijk dat een vaccin je lichaam beïnvloedt. Als dat niet zo was, dan zou het niet helpen om je lichaam tegen de ziekte te beschermen. Alles wat kunstmatig is dat het lichaam beïnvloedt, kan neveneffecten hebben – voor sommige mensen meer dan andere, dus niets is absoluut ideaal.

Maar nogmaals, je moet naar de praktische realiteit kijken. Je moet naar het aantal mensen kijken dat is gestorven door COVID-19 en het aantal mensen dat het heeft overleefd, maar die hier langdurige bijwerkingen van zullen houden. Je moet gewoon kijken naar die enigszins dubieuze concept van wat het beste is voor het grotere geheel. Wegen de voordelen van de gevaccineerde mensen op tegen de nadelen, als je niet een vaccinatie krijgt en die heel besmettelijke ziekte gewoon op haar beloop zou laten?

En zelfs op persoonlijk niveau, behalve dan de bloedstolsels die zijn ontdekt, zou ik zeggen dat voor de meeste mensen de bijwerkingen veel kleiner zijn dan de effecten van het vaccin op lange termijn als je de ziekte oploopt, maar nogmaals, er zijn individuele verschillen.

Ik zou in het algemeen aanbevelen dat mensen zich laten vaccineren, maar er is natuurlijk geen garantie. Daarom kunnen jullie je individueel afstemmen. Als je sterk intuïtief het gevoel hebt dat je niet gevaccineerd moet worden of met een bepaald type gevaccineerd, volg dan je innerlijke aanwijzingen. Maar als je niet een sterk intuïtieve drang voelt om je niet te laten vaccineren, dan zullen de voordelen van het vaccin zwaarder wegen dan de effecten van de ziekte oplopen.