De lengte van je lichaam

Vraag: Ik heb een vraag voor mijn geliefde Moeder Maria. Op aarde gelooft men dat het menselijke lichaam gemiddeld twintig tot dertig jaar groeit. Wat is ervoor nodig om het lichaam verder te laten groeien? Hoe kun je de gewenste lengte bereiken? Is ons lichaam in overeenstemming met ons Goddelijke plan?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar voor Rusland:

De lengte van het lichaam heeft te maken met het bewustzijn van de mensen in het algemeen. Je weet dat de mensen de laatste honderd tot tweehonderd jaar in de meeste landen langer zijn geworden. Op fysiek niveau komt dat door beter voedsel, maar op spiritueel niveau komt het omdat het collectieve bewustzijn is verhoogd. Dit betekent dat de gemiddelde lengte zal groeien als het collectieve bewustzijn hoger wordt.

Nu moet je heel voorzichtig zijn en niet gaan redeneren dat dit inhoudt dat mensen die niet heel groot zijn een lagere bewustzijnsstaat hebben. Dit klopt niet voor het individuele niveau. Er wordt een bepaalde lengte bepaald, maar niet door je Goddelijke plan, maar vaak door je genetische materiaal.

Natuurlijk is er een bepaalde correlatie tussen je bewustzijnsstaat en de toestand van je fysieke lichaam. Je kunt zeker de gezondheid van je lichaam verbeteren als jij je psychologische problemen oplost. Aan de andere kant moet je dit niet zover doorvoeren dat je begint het jezelf kwalijk te nemen als er een probleem in je lichaam is, omdat er psychologische problemen zijn die nog niet zijn opgelost omdat je bewustzijn niet hoog genoeg is.

Jullie lichaam is fysiek en veel toestanden in je lichaam zullen worden bepaald door je genetische afkomst, zowel in je familie als in de groep mensen waar je deel van uitmaakt. Het is dus niet een kwestie van jezelf van alles de schuld geven, maar dat je doet wat je kunt om je psychologische problemen op te lossen, maar dan te accepteren dat er bepaalde genetische erfelijke omstandigheden zijn die je in dit leven niet fysiek kunt transcenderen, maar daarom moet je die psychologisch transcenderen opdat ze jou en je volgende leven niet beïnvloeden, maar zo goed mogelijk doorgaan met je Goddelijke plan met het lichaam dat je hebt.

Er moet een moment komen waarop de lengte van je lichaam geen psychologisch probleem voor je is, net zo goed als de kleur van je ogen, of de kleur van je haar of je huidskleur dat niet mag zijn.