Transhumanisme is gewoon geen realistische droom

Vraag: Meester Jezus, de website van het World Economic Forum levert onweerlegbaar bewijs dat de machtselite transhumanisme voor de mensheid plant. De machtselite definieert transhumanisme als een fusie tussen onze fysieke lichaam met biologische en digitale identiteiten, en dat betekent dat ons fysieke lichaam versmelt met kunstmatige intelligentie. Op dit moment moet de machtselite onze waarneming manipuleren om ons in de macht te krijgen, maar als zij erin zou slagen om ons fysieke lichaam met kunstmatige intelligentie te versmelten, dan zouden ze ons rechtstreeks kunnen beheersen. Het manifesteren van transhumanisme zou de gevallen wezens in staat stellen om effectief onze vrije wil af te nemen op het identiteits-, mentale, emotionele en fysieke niveau en ermee doen wat ze willen. Zullen de gevallen wezens erin slagen om transhumanisme te manifesteren? Zou je kunnen bevestigen of David Icke, die ons hier al dertig jaar voor waarschuwt, het bij het rechte eind heeft?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Transhumanisme is zoals het momenteel door bepaalde machtselites wordt gedefinieerd gewoon een onrealistisch luchtkasteel. Het berust op een materialistische kijk op het leven en is gewoon niet in overeenstemming met de werkelijkheid. Jullie zijn geen materialistische wezens en daarom kunnen jullie niet versmelten met die zogenaamd identiteiten en een heel nieuw functionerend wezen creëren. Kunstmatige intelligentie kan niet in mensen worden geplant. Waarom zou dat moeten als jullie natuurlijke intelligentie bezitten die je naar steeds hogere niveaus kunt ontwikkelen?

Dat wil niet zeggen dat er groepen machtselites zijn, zelfs mensen die het goed bedoelen, die hierin geloven en dat dit de toekomst van de mensheid is, maar het is geen realistische droom. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken of oproepen voor te doen, omdat het gewoon niet kan zoals ik het zie. Dat wil niet zeggen dat er in de toekomst niet bepaalde technologie door Saint Germain zal worden uitgegeven die er enigszins op lijkt, maar eigenlijk niet iets is wat deze gevallen wezens zich kunnen voorstellen. Nogmaals, je hoeft je hier geen zorgen over te maken of er oproepen voor te doen als student van geascendeerde meesters.