Hoe je een alternatieve manier vindt om de kost te verdienen

Vraag: Ik word moe van mijn baan van negen tot vijf. Ik ben dankbaar voor mijn salaris om mij en mijn gezin te kunnen onderhouden, maar ik vind het niet leuk meer. Ik ben gefrustreerd over het feit dat ik de hele dag vast zit. Ik kan geen andere dingen doen zoals mediteren, decreten opzeggen, tijd met mijn gezin doorbrengen, naar andere loopbanen zoeken. de enige reden dat ik geen ontslag heb genomen, is dat ik bang ben om mijn inkomen te verliezen. Ik heb het gevoel dat ik mijn Goddelijke plan niet ten uitvoer breng door die baan. Ik heb de wake van de Grote Goddelijke Leider vaak gedaan, maar geen aanwijzingen ontvangen. Wat doe ik fout? Doe kan ik dit in orde maken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Ik weet dat dit weer op een herhaling zal lijken, maar wanneer je een wake hebt gedaan om aanwijzingen te krijgen en die niet hebt gekregen, dan komt dat omdat er een zelf is dat dit blokkeert. Je moet kijken naar je houding ten aanzien van werk in het algemeen, ten aanzien van deze baan, wat je houding is ten aanzien van het spirituele pad en hoe je dat kunt volgen. Het is niet de bedoeling dat alle mensen zich uit de samenleving terugtrekken en een leven leiden van mediteren of je op je spirituele doelen richten, vooral niet als je nog jong bent. Je moet die dingen bekijken en zien wat voor zelf je blokkeert om een andere manier te vinden om de kost te verdienen, een leukere carrière te hebben of een alternatief te vinden.

Als je daarnaar wilt kijken, zullen er meerdere zelven komen die te maken hebben met het concept werk, het concept de kost verdienen, en wanneer je daarmee afrekent, en ze loslaat, zal het je duidelijker worden.