Vraag over hypnotherapie

Vraag: Ik heb een afspraak gemaakt met iemand die hypnose gebruikt, maar ik aarzel nu. In enkele van de opgenomen sessies, channelen de gehypnotiseerde mensen de geascendeerde meester Jezus en Moeder Maria, maar ze zeggen vreemde dingen, en daarom denk ik dat het niet zo is. Is het waardevol voor mij om mijn afspraak na te komen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Die beslissing moet je zelf nemen, maar als je nu al aarzelt, zou je eens kunnen nadenken waarom je hypnotherapie wilt. Is het om iets in je psyche op te lossen wat je niet kunt zien? in dat geval is het de moeite waard, maar je zou ook een therapeut kunnen zoeken die zich meer daarop richt dan een bepaald fenomeen te produceren.

Het is waar dat er heel veel mensen zijn, of dat nu tijdens therapie is, of in de hele groep mensen die channelt, die graag speciaal willen zijn, door een bepaald fenomeen te laten zien waarmee ze indruk op anderen kunnen maken en als student van geascendeerde meesters wil jij dat niet.

Je kunt profiteren van hypnotherapie als het je psychologische problemen betreft, misschien wel bepaalde zelven gaat zien, maar dat is het enige profijt waar jij mee bezig moet zijn als student van geascendeerde meesters. Je moet de mensen die in fenomenen geïnteresseerd zijn, laten doen wat zij willen en daar niet in mee gaan.