De geascendeerde meesters hebben een sferisch, en geen lokaal bewustzijnsniveau

Vraag: Hoe maken de geascendeerde meesters contact met ons wanneer wij ons afstemmen op ons hart? Als ik bijvoorbeeld mediteer en Jezus oproep, onderbreekt hij dan iets in het geascendeerde rijk omdat hij naar mij toe moet snellen? Of heeft zijn ambt vele wezens die hem helpen? Veel mensen proberen één te worden met Jezus, hoe gaat hij daarmee om?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

De vraag wordt gesteld door het bewustzijnsniveau dat je op aarde hebt, omdat je daar in een heel lineaire bewustzijnsstaat bent. Het is begrijpelijk dat mensen deze vraag hebben en zich daarover nadenken. Maar als je op zo’n dichte planeet als de aarde bent geïncarneerd, kun jij je niet eens voorstellen, er een beeld van hebben, hoe het is om geascendeerde meester te zijn; je kunt je onze bewustzijnsstaat niet voorstellen. Jij hebt een lokale bewustzijnsstaat die zich rondom je fysieke lichaam concentreert en dan denk je dat als iemand je roept om te komen helpen je daar dan fysiek heen moet en dat je hele bewustzijn samen met je fysieke lichaam daar naartoe gaat.

Ik heb geen fysiek lichaam. Ik heb geen lokaal bewustzijn. Ik heb een sferische, of niet-lokale bewustzijnsstaat, dus kan ik op twee plaatsen tegelijk zijn. Ik kan overal zijn in een gelokaliseerde sfeer, om tegelijkertijd miljoenen mensen te helpen. Ik heb geen helpers nodig om één helper naar één persoon toe te sturen, ik kan overal tegelijkertijd zijn. Het houdt me niet af van de dingen die ik normaal doe. Het is in feite wat ik normaal doe. Dat wil niet zeggen dat als iemand mediteert op Jezus of tot Jezus bidt, hij de geascendeerde meester Jezus bereikt – er zijn ook lagere wezens en bedriegers, het is heel persoonlijk. Maar er zijn mensen die een bepaalde band met mij hebben opgebouwd, sommige zijn christenen en die kunnen daardoor mijn aanwezigheid voelen. En ik kan mijn aanwezigheid natuurlijk ook bij hen manifesteren, terwijl een ander deel van mijn aanwezigheid andere taken in het geascendeerde rijk verricht.