Vooruitgang en de opwaartse spiraal in Oekraïne

Vraag: Er is meer dan een jaar voorbij sinds de conferentie in Oekraïne. Heeft het collectieve bewustzijn van de Oekraïners vooruitgang geboekt en wat zijn de vooruitzichten voor Oekraïne met betrekking tot bevrijding van de invloed door collectieve entiteiten, die uit alle macht proberen om de economie, sociale en spirituele ontwikkeling in Oekraïne te vertragen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

De conferentie in Oekraïne was, zoals we destijds hebben gezegd een groot keerpunt voor de natie, maar we hebben ook gezegd dat er nog wat tijd nodig is. Het zal een geleidelijk proces voor Oekraïne zijn om de oude momentums te doorbreken die in het collectieve bewustzijn bestaan. Er is afgelopen jaar zeker vooruitgang geboekt, gedeeltelijk vanwege de invocaties en decreten van de studenten, gedeeltelijk ook omdat de president bereid is om verder te kijken dan de traditionele manier van politiek bedrijven in de Oekraïne.

Er zijn ook een aantal mensen losgesneden door jullie decreten, die naar nieuwe ideeën op zoek zijn, maar zoals we al vaak hebben gezegd, zit er een limiet aan hoeveel een leider een natie kan veranderen, omdat er ook een verandering in het collectieve bewustzijn moet komen, dus er is tijd voor nodig om dat te bereiken.

Wat ik eigenlijk wilde zeggen, is dat er een opwaarts moment is begonnen, een opwaartse spiraal is opgestart, en als jullie je oproepen en invocaties blijven doen, zal de groei zich voortzetten. Maak je niet al te druk over specifieke resultaten die je kunt zien, omdat het nogmaals, een ingewikkeld evenwicht is vanwege wat er in het collectieve bewustzijn gebeurt.

De mensen moeten eraan toe zijn; een cruciaal aantal mensen moet toe zijn aan een bepaalde verandering. Wanneer je naar de geschiedenis van de Oekraïne kijkt, dan kun je zien dat er veel moeilijkheden zijn in de Oekraïense natie, veel gebeurtenissen uit het verleden hebben momentums geschapen en collectieve entiteiten en indelingen in het collectieve bewustzijn en het heeft tijd nodig om die te overwinnen, dus blijf doorgaan, maar heb geduld met betrekking tot het zoeken naar specifieke resultaten.