Veranderingen in Polen door middel van vrouwen

Vraag: Een vraag over Polen. Er is een sterke polarisering in de Poolse natie. Bestaat er een echt potentieel dat een aantal mensen zullen worden gewekt uit de dualiteit? Zijn er genoeg mensen, vrouwen, een cruciaal aantal vrouwen, die kunnen ontwaken en de veranderingen kunnen doorvoeren om aan die polarisatie te ontkomen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over de Goddelijke Moeder zijn

Het antwoord is in principe ja, er zijn genoeg vrouwen in Polen die het potentieel hebben om te ontwaken en deze verandering te bewerkstelligen om uit de impasse te komen. Polen is een voorbeeld van een democratie die niet erg modern is omdat ze een moeilijke geschiedenis heeft omdat ze steeds werd ingelijfd door grotere naties, die deel uitmaakten van de Sovjet-Unie. Ze heeft niet de tijd gekregen om een moderne natie te worden, maar ze heeft wel het potentieel om dat te worden.

Het gevolg was dat er veel levensstromen hebben aangeboden om in Polen te incarneren en vooral als vrouw, maar niet alleen als vrouw. Wat de verandering zal bevorderen, is nogmaals, de basale menselijkheid, waarin vooral vrouwen kijken naar hoe de mensen worden behandeld door de huidige regering en wat er met de natie en de mensen gebeurt door die polarisatie op twee fronten die niet met elkaar kunnen samenwerken.

Het is niet iets wat vrouwen in het algemeen in een natie kunnen creëren, in zo’n gepolariseerde situatie. Dit komt voornamelijk door mannen die zoals we hebben gezegd worden meegenomen in de epische denkwijze en denken dat ze moeten strijden voor het allerhoogste goed en dat komt niet overeen met het goddelijke moederschap omdat de moeder, de denkwijze van de moeder, ziet dat alle mensen in een bepaald land goed behandeld moeten worden, als gelijken behandeld moeten worden, en dat kan niet als het gepolariseerd is.

Dus het perspectief van de basale menselijkheid, zelfs de essentiële menselijkheid die mensen hebben om ernaar toe te groeien, is de beste kans om dit te overwinnen. Het kan nog wel wat tijd duren vanwege de herverkiezing van de president en jullie krijgen dan meer de tijd omdat de huidige regering aan de macht zal blijven. En dit betekent dat het zich op extremere manieren zal openbaren totdat de mensen inzien hoe absurd het is wat ze doen.