Hoe je een seksueel trauma heelt

Vraag: De meesters hebben niet veel leringen gegeven over seksuele energie en seksuele trauma’s, terwijl het een van de moeilijkste onderwerpen is voor de mensen. Kunnen jullie ons meer vertellen over de oorzaken van seksuele verlangens en opwinding, hoe je daar mee om moet gaan en hoe je seksuele trauma’s heelt? Volgens mijn ervaring creëren meerdere seksuele wonden lust. Hoe kun je lust transcenderen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Er zit eigenlijk geen verschil tussen een seksueel trauma en andere soorten trauma’s, het is gewoon een kwestie waardoor het wordt veroorzaakt, maar het proces in je vier lagere lichamen is ongeveer hetzelfde. Als je wordt blootgesteld aan geweld, of het nu seksueel is of niet, dan ontstaat er een bepaald trauma en daarom kun je alle leringen die wij hebben gegeven over het helen van je spirituele trauma’s en de andere boeken die wij in die serie hebben uitgegeven, ook gebruiken om je seksuele trauma’s te helen.

Een seksueel trauma creëert geen lust. Lust wordt gecreëerd door entiteiten in het emotionele rijk die je energieveld binnendringen. Maar de trauma’s stellen natuurlijk je emotionele lichaam open zodat daar entiteiten en demonen kunnen binnendringen. Nogmaals, spirituele bescherming, je lossnijden door oproepen te doen aan Astrea, zijn goede hulpmiddelen, maar uiteindelijk moet je het trauma opruimen en de overtuiging die erachter zit waardoor je hier gevoelig voor bent.

Niet alleen trauma’s of lust creëren seksuele verlangens. Het is ook een natuurlijk functioneren van het lichaam, het is zelfs een rechtmatige wens om een van de activiteiten te ervaren die je op aarde kunt hebben. Zolang je seksuele verlangens in evenwicht zijn, zoals we meerdere malen hebben gezegd, is hier niet iets inherent onspiritueels aan. Het is gewoon iets wat je doet, een van de activiteiten die je op aarde doet, zonder er een epische strijd van te maken. Helaas hebben de gevallen wezens van seksualiteit een epische strijd proberen te maken in diverse spirituele en religieuze bewegingen, dat het iets is wat je moet bestrijden om spiritueel te groeien, en dit steunen we niet en moedigen we ook niet aan.