De rol van de venusianen is dat ze ascenderen

Vraag: Wat is de missie van de venusianen? Moeten zij de Gouden Eeuw opbouwen? Of is dat juist niet de bedoeling, maar moeten de oorspronkelijke bewoners van de aarde dat doen en moet een venusiaan ascenderen? Hoeveel venusianen zijn er nu op aarde? Blijft Sanat Kumara met de aarde en het venusiaanse reddingsteam werken?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over de Goddelijke Moeder zijn

De venusianen zijn niet op aarde gekomen om een Gouden Eeuw op te bouwen. Ze kwamen specifiek om haar uit een neerwaartse spiraal te halen. Ze moeten niet op aarde blijven om een Gouden Eeuw op te bouwen. Het is hun rol dat ze ascenderen. Er zijn nog tienduizenden venusianen geïncarneerd omdat zij in een reactiepatroon zijn gekomen met bepaalde gevallen wezens. Je kunt in het boek ‘Mijn levens met’ lezen hoe avatars naar de aarde zijn gekomen. Het meeste wat daar wordt gezegd over avatars, is ook van toepassing op venusianen.

Hoewel het boek een natuurlijke planeet beschrijft die geen deel uitmaakt van dit zonnestelsel, kwamen de venusianen wel op een soortgelijke missie als avatars – om dezelfde redenen als avatars – namelijk om positieve veranderingen op aarde te scheppen. Als avatars zijn ze natuurlijk het doelwit geweest van de gevallen wezens omdat de gevallen wezens hebben geprobeerd om hen in een reactiepatroon te krijgen en hen daar tot in het oneindige vast te houden.

Het is de belangrijkste taak van de overgebleven avatars om uit dit patroon te komen en zich te kwalificeren voor hun ascensie van de aarde. En door je te kwalificeren, doe je het maximale wat je kunt doen om de aarde op te trekken. Je kunt onze leringen over avatars, ‘Healing your Spiritual Trauma’s, enzovoort, dus gebruiken om op dit punt te komen. Sanat Kumara werkt vanzelfsprekend nog steeds met de aarde en Sanat Kumara en Venus en anderen van Venus proberen in het bijzonder de venusianen te helpen, maar wij proberen allemaal zowel de venusianen als andere avatars te helpen om zover te komen dat ze van de aarde kunnen ascenderen.