Wat bepaalt hoe lang een gevallen wezen geïncarneerd kan blijven?

Vraag: Ik vraag me af hoe gevallen wezens in leven kunnen blijven als ze geen energie van God ontvangen en geen Goddelijk plan hebben, hoe hun karmische periode om geïncarneerd te blijven wordt gemeten. En ten koste van wat blijven ze in die periode bestaan?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2020 – Webinar over het vergroten van je Christusonderscheid

Ze blijven geïncarneerd omdat ze energie van mensen stelen die de mensen van hun IK BEN Aanwezigheid ontvangen. En zij doen dat zoals we meerdere malen hebben uitgelegd door diverse plannen te bedenken hoe ze de mensen kunnen manipuleren opdat zij hun energie weggeven. Nogmaals, ik heb het over Hitler gehad, die erin slaagde om de mensen te laten meedoen aan die massarally’s waarin ze hem rechtstreeks energie gaven, maar ook door hun houding ten aanzien van hem, zij gaven hun energie weg aan hem. Stalin bleef geïncarneerd omdat veel mensen bang voor hem waren en hem op die manier energie gaven. Maar er waren zelfs mensen die Stalin bewonderden, omdat zijn niet wisten wat de intentie was van de executies die hij uitvoerde. Er zijn gevallen wezens die geïncarneerd blijven omdat mensen bang voor hen zijn, anderen omdat mensen hen bewonderen. En als mensen hen hun energie geven, moeten ze geïncarneerd blijven.

Wat bepaalt hoe lang een gevallen wezen geïncarneerd kan blijven? In sommige gevallen komen de gevallen wezens zelf in een zichzelf vernietigende spiraal waardoor ze excarneren – het breekt hun fysieke lichaam af. In andere gevallen veranderen de mensen die hem vrezen of bewonderen van houding. Ze overwinnen die angst, ze overwinnen de bewondering, zij hebben de illusies door. En wanneer ze hun energie niet meer aan hem geven, dan kunnen de gevallen wezens niet fysiek geïncarneerd blijven – zij kunnen het fysieke lichaam niet in stand houden.