Samenzweringstheorieën en het vermogen om vibraties te lezen

Vraag: Hoe weet je het verschil tussen de leugens van de machtselite en de leugens in de samenzweringstheorieën die door de gevallen wezens zijn gemanipuleerd? Hoe weet je wat de middenweg is?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Je zou je af kunnen vragen waarom je het verschil zou willen weten tussen de leugens van de machtselite en de leugens in de samenzweringstheorieën. Ik heb al vaker gezegd dat veel samenzweringstheorieën door de machtselite zijn verzonnen of in ieder geval door de mensen die door hen betaald worden om dat te doen. Een leugen blijft een leugen, waarom zou je die in een categorie moeten plaatsen en het verschil weten?

Je moet je vermogen aanscherpen om de vibratie te voelen, zodat je kunt voelen dat iets een leugen is en niet klopt, en daarom kun je iets gewoon afwijzen of vermijden, of wat je maar wilt doen op grond van je Goddelijke plan. Sommige mensen hebben in hun Goddelijke plan staan dat zij deze leugens aan het licht moeten brengen. Sommigen van jullie ook. Maar je hoeft ze niet helemaal te analyseren. Je moet gewoon je vermogen aanscherpen om te voelen wat een leugen is. Wij hebben hier hulpmiddelen voor gegeven, gedeeltelijk om het vibratieveld te voelen, of je hart een opwaartse of een neerwaartse beweging van energie voelt, wanneer je een idee hoort.

Je moet je realiseren dat de gevallen wezens alles hebben gedaan wat maar mogelijk was om zoveel mogelijk leugens te verspreiden met alle middelen die ze hebben. Samenzweringstheorieën zijn geen modern fenomeen. In het verleden hebben ze dat gedaan op veel andere manieren: religies, filosofieën, politieke filosofieën, onderwijs, en zelfs wetenschap en de interpretatie van wetenschappelijke resultaten door middel van het materialisme. Het zijn allemaal leugens die de gevallen wezens hebben verspreid en jij moet zover komen dat je ze niet alleen analyseert met je rationele, intellectuele lineaire geest, maar dat het een kwestie is van de vibratie ervan voelen. Ik begrijp dat dit betekent dat je soms niet weet waarom iets een leugen is, maar je voelt het gewoon. Je kunt dit vanzelfsprekend andere mensen ook niet laten voelen, want zij gaan niet zeggen: “Ik voel dat dit een leugen is.” als laatste antwoord. Zij zullen zelf ook hun eigen onderscheidingsvermogen moeten ontwikkelen.