Hoe kunnen we ons bevrijden van de machtselite?

Vraag: Hoe kunnen we tegen de elite ingaan die al het geld en de macht hebben? Wat is de gemakkelijke manier om ons te bevrijden van de elite versus de moeilijke? Wat moeten we doen als een vaccin verplicht wordt om te kunnen reizen en leven? Ik woon in Amerika en geef mijn kinderen thuis les. Ik voel me vastlopen in spirituele trauma’s. Ik weet niet hoe ik verandering kan bevorderen, naast decreten opzeggen en aan mijn eigen bewustzijn werken. En wat moet ik doen tegen de elite, is er ook een gemakkelijke manier om dit op te lossen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Er is geen gemakkelijke manier om vrij te zijn van de elite, omdat dit een kwestie is van het collectieve bewustzijn verhogen. Wij hebben al heel vaak gezegd dat wij op geen enkele manier willen dat spirituele mensen een revolutie beginnen of zich daarbij aansluiten of in opstand komen tegen de elite. Dit kan natuurlijk gebeuren als de mensen boos worden, maar wij steunen dat niet en moedigen het ook niet aan.

Om een land te bevrijden van de elite moet er een verschuiving plaatsvinden in het collectieve bewustzijn en dit moet natuurlijk beginnen met mensen die hun bewustzijn verhogen. Natuurlijk kun je oproepen doen. Wij hebben een aantal invocaties gegeven, vooral in de twee boeken over Amerika, ‘Spiritual Solutions to America’s Problems’ en ‘A Spiritual Clearance for America’, en die zou je kunnen benutten. Wij hebben ook andere invocaties gegeven die op de website staan. Het is belangrijkste wat je kunt doen, is aan je eigen spirituele trauma’s en onopgeloste psychologische problemen werken. Als je denkt dat je zulke trauma’s hebt, als je psychologische problemen hebt die nog niet zijn opgelost, gebruik dan het boek ‘Healing your Spiritual Traumas’en de andere in die serie om die trauma’s op te ruimen. Dit zal je een totaal ander perspectief geven, waardoor jij je dan geen zorgen meer hierover maakt.