Het spirituele perspectief op pedofilie

Vraag: Zouden de meesters het spirituele perspectief kunnen geven op pedofilie? Waarom bestaat pedofilie? Welke invocaties kunnen we opzeggen om pedofilie van de aarde te verwijderen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

We hebben al eerder leringen gegeven over pedofilie en dat het voornamelijk bestaat omdat veel wezens, vooral gevallen wezens, afgesneden zijn van de rechtstreekse energie uit het spirituele rijk. Om zichzelf in stand te houden, zelfs in leven te houden, maar ook de macht te hebben om iets te doen, moeten ze energie stelen van de mensen die het wel uit het spirituele rijk ontvangen en één manier is dat je energie van mensen kunt stelen door verkrachting of andere seksuele vervormde activiteiten. Maar je kunt slechts een bepaalde hoeveelheid van mensen stelen, afhankelijk van de hoeveelheid energie die je zelf hebt. En er zijn volwassenen die iets van hun energie hebben over de balk hebben gegooid.

Maar kinderen hebben in het algemeen een bepaalde hoeveelheid vitale levensenergie bij zich voor zij seksueel actief worden of de levensstijl krijgen die veel tieners en volwassenen hebben waardoor zij hun energie verspillen. Daarom kan een bepaald segment wezens die geen licht ontvangen uit het spirituele rijk het van kinderen proberen te stelen door middel van seks. Dat is de ware reden. Je kunt hier natuurlijk oproepen voor doen. Je kunt invocaties aan Astrea opzeggen, je kunt diverse andere invocaties opzeggen, zoals de rozenkrans aan Aartsengel Michaël, de rozenkrans van Oneindig Licht, en andere. Maar je kunt ook oproepen doen voor het oordeel over de pedofielen, maar ook de demonen, de entiteiten die erachter zitten. En je kunt oproepen doen dat de samenlevingen zich ervan bewust worden dat ze het probleem echt moeten erkennen en meer moeten doen om dat te beperken.