Kan de IK BEN Aanwezigheid meer dan één Bewuste Jij laten incarneren?

Vraag: Bespreek alsjeblieft eens het idee dat één IK BEN Aanwezigheid meer dan één ziel tegelijk laat incarneren. Onderhouden die zielen een groepszielrelatie door meerdere incarnaties heen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar over de Goddelijke Moeder zijn

Deze levensstromen, ik wil niet zielen zeggen omdat we tegenwoordig zeggen dat de ziel de vier lagere lichamen zijn die de Bewuste Jij schept. Dus die levensstromen delen de IK BEN Aanwezigheid met elkaar. Ze kunnen ook bepaalde eigenschappen met elkaar delen. Maar je moet begrijpen dat dit niet betekent dat je op zoek moet naar je spirituele familie omdat die andere Bewuste Jij-en een onderdeel zijn van je IK BEN Aanwezigheid. Waarom zou de IK BEN Aanwezigheid meer dan één Bewuste Jij laten incarneren in een niet geascendeerde sfeer? Omdat hij verschillende ervaringen wil.

Als hij dus andere ervaringen wil krijgen, zou hij dan twee Bewuste Jij-en naar dezelfde planeet sturen? Die Bewuste Jij-en worden meestal verspreid. Ik zeg niet dat iedere IK BEN Aanwezigheid meer dan één Bewuste Jij stuurt, maar zij worden meestal verspreid over verschillende planeten, zodat ze geen fysiek contact met elkaar maken. Ik zeg niet dat dit weleens gebeurt, het is iets wat dezelfde impact kan hebben op het concept tweelingvlam, maar het is niet gewoon dat dit gebeurt.