Verwijder je van plekken met een energetische negatieve spiraal

Vraag: De meeste mensen die proberen een vreedzaam leven te leiden, niet in de buurt van Afrikaans-Amerikaanse getto’s, sterven omdat de negativiteit te intens is. Ik vraag me daarom af of er hoop is voor de mensen die in een getto leven, of ze op een dag wel een beter leven zullen krijgen als er zoveel negativiteit is en ieder die een vreedzaam leven probeert te leiden, sterft?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Er zijn helaas veel plekken op aarde waar mensen met een bepaalde bewustzijnsstaat zich hebben verzameld of noodgedwongen samengeperst leven en die hebben een negatieve collectieve spiraal gevormd. Zij voeden de spiraal met hun op angst gebaseerde energie. Zij krijgen conflicten met elkaar en ze vormen zo’n negatieve spiraal dat het iemand kan overmannen.

Je kunt geen vreedzaam leven leiden in zo’n situatie. De enige manier om een vreedzaam leven te leiden is je uit die situatie verwijderen. Doe wat je kunt om daar weg te komen, uit die gebieden weg te komen, of het nu getto’s zijn of andere plekken en ga ergens heen waar niet zo’n negatieve spiraal is.