Onze bijdrage aan de ontmaskering van de machtselite

Vraag: Zal de machtselite ontmaskerd worden? Hoe kunnen we de machtselite ontmaskeren of doen de geascendeerde meesters dat? Zolang de mensen zich verborgen houden, zullen de mensen weigeren te geloven dat de machtselite hen tegenhoudt.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Wij hebben hier al genoeg leringen over gegeven. Natuurlijk zal er een moment komen waarop de machtselite wordt ontmaskerd, anders kunnen samenlevingen niet de Gouden Eeuw ingaan. Naarmate het collectieve bewustzijn wordt verhoogd, zullen steeds meer mensen zich openstellen en dit zien. We hebben hulpmiddelen, invocaties, vele decreten, gegeven en jouw bijdrage kan eruit bestaan dat je hier oproepen voor doet, waardoor je mee kunt helpen om het collectieve bewustzijn te wijzigen.

Meer willen we er niet over zeggen, omdat de hulpmiddelen er al zijn, de leringen er al zijn, en het alleen maar een kwestie is van ze gebruiken, je bijdrage leveren. De rest is slechts een kwestie van hoe snel het collectieve bewustzijn wordt verhoogd, hoe bereid de mensen zijn om te reageren en te doen wat nodig is om de overheersing die de machtselite heeft op de Amerikaanse samenleving, of elke andere samenleving, te stoppen.