Kim en boeken

Vraag aan Kim: Welke boeken, welke auteurs vind jij leuk? Welke spirituele en niet spirituele onderwerpen hebben jou diepgaande ervaringen of hogere ervaringen opgeleverd, vooral omdat je nu boven het zesennegentigste bewustzijnsniveau uit bent? Of hebben boeken hun belang verloren omdat je steeds meer spiritueel in je eigen onderhoud kunt voorzien?

Antwoord van Kim Michaels, 2020 – Webinar Kiezen hoe de toekomst van Amerika eruit ziet

Ja, boeken hebben veel aan betekenis verloren, het is niet meer zoals tien of twintig jaar geleden. Ik lees verschillende boeken. Ik lees nogal wat boeken die over specifieke onderwerpen gaan. Ik heb meerdere boeken gelezen over kwantumfysica; ik heb het boek van Bruce Lipton gelezen over de cellen ‘Biografie van het geloof’. Er was nog een ander, ik heb de biografie van Stalin gelezen. Dat was niet voor mijn plezier, maar ik lees ook af en toe een roman omdat “ik iets nodig heb dat me niet al te veel bezig houdt.” Omdat ik de hele dag veel denkwerk achter de computer verricht, moet ik soms iets anders lezen. En dan lees ik bijvoorbeeld Dan Brown, de Da Vinci Code, en hoe heet die ene ook al weer over de katholieke kerk, Angels and Demons. En ik lees die meerdere malen. Dus af en toe lees is zoiets.

Maar de laatste paar maanden begon ik de boeken te lezen die de meesters door mij hebben gedicteerd. Ik ben begonnen met Maitreya’s boek. En van een paar andere heb ik delen gelezen. Eigenlijk begon het een paar maanden geleden, omdat ik begon te lezen in ‘Healing your Spiritual Traumas’, en daarna las ik de drie andere boeken die daarna kwamen, en toen ben ik begonnen met Maitreya. En ik moet zeggen dat ik hogere ervaringen krijg door de boeken van de meesters dan alle andere boeken die ik de laatste tweeënzestig jaar heb gelezen.

Het is eigenlijk heel interessant, omdat ik de boeken doorwerk als ik ze maak. En ik lees ze vele malen tijdens het proces van redigeren en ze nalezen. Maar als ik daarmee klaar ben, ga ik niet zitten om dat boek van voor naar achter te lezen. Maar nu doe ik dat wel en ik vind dat heel plezierig. En ik denk dat ik dat ook blijf doen. En we zullen zien of ik de laatste haal voordat er weer nieuwe komen. Ik lees vaak een stukje voor ik ga slapen, omdat dit me helpt ontspannen, maar soms heb ik een maand nodig om een boek te lezen. We zullen wel zien of ik ooit bijkom.