Vraag over klysma’s

Vraag: Ik heb een vraag voor Jezus. In het evangelie van vrede heeft Jezus het over wat je moet doen om je darmen schoon te maken door middel van klysma’s en de engel van water te vragen om die schoon te maken. Hoe vaak per maand of per week moeten we deze procedures uitvoeren om onszelf geen schade toe te brengen? En welke kruiden en oplossingen zijn het beste? Of werd dit advies door Jezus in die tijd gegeven voor mensen uit die tijd en voor de discipelen uit die tijd, en hebben wij dit niet nodig?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2020 – Webinar over de Goddelijke Moeder zijn

Je weet dat ik het de laatste tijd niet door deze boodschapper, en zelfs niet door andere boodschappers, heb gehad over het evangelie van vrede. Dit is geen evangelie van mij, maar iets dat werd gechanneld uit een andere bron in het mentale rijk. Nu wil dit niet zeggen dat mensen geen profijt kunnen hebben van klysma’s als ze intuïtief het gevoel hebben dat ze dit moeten doen.

Ik wil geen algemeen antwoord geven of mensen dit wel of niet moeten doen. Dit is iets wat je persoonlijk moet beslissen. En je moet gewoon iemand zoeken die hier ervaring mee heeft en die kruiden kan aanbevelen, of je kunt er ook zelf mee experimenteren. Hier wil ik geen algemene lering over geven.