Het weer in de Gouden Eeuw

Vraag: Lieve Saint Germain, kun je het weer in de Gouden Eeuw beschrijven? Zullen er ook seizoenen zijn? Zal er net zo’n groot verschil in de geografische en temperatuurpunten zijn als tegenwoordig?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Mijn geliefde, het weer in de Gouden Eeuw zal beter zijn. Het zal op veel manieren beter zijn. Naarmate we verder in de Gouden Eeuw komen, zal geleidelijk aan de as van de aarde rechtop worden gezet. Dit zal de seizoenen gelijkmatiger verdelen, zodat ze niet zo extreem zijn, maar er zullen wel seizoenen zijn, omdat seizoenen op diverse manieren gunstig zijn.

Nu heeft Moeder Maria leringen gegeven over bepaalde natuurrampen die te maken hebben met bepaalde spirituele giffen. Naarmate we verder in de Gouden Eeuw komen, zal het collectieve bewustzijn op een natuurlijke manier worden verhoogd; het zal gereinigd worden van die spirituele giffen en dan zullen de extreme weersomstandigheden die je nu ziet, niet meer voorkomen. We hebben al vaker gezegd dat het extreme weer gedeeltelijk een uitdrukkingsvorm is van het feit dat wij door een transitiefase heengaan, waarin veel zaken moeten worden opgepookt om zichtbaar te worden. Als het emotionele lichaam van de planeet bijvoorbeeld wordt opgepookt, dan zullen de elementalen vaak met heftige weersomstandigheden reageren. Dit is een fenomeen dat in de Gouden Eeuw zal verdwijnen.

Naarmate het collectieve bewustzijn zich steeds verder verhoogt, zullen de elementalen worden bevrijd van de last van de op angst gebaseerde energie die menselijke wezens aan hen opleggen. Dit betekent dat de elementalen in staat zullen zijn om weersomstandigheden te brengen die veel beter zijn voor de landbouw bijvoorbeeld.

Geleidelijk aan, naarmate je verder in de Gouden Eeuw komt, zullen die heel droge woestijngebieden op aarde verdwijnen, omdat de elementalen in staat zullen zijn om meer regen in die streken te brengen. De temperaturen worden aangepast, zodat het niet zo heet zal worden, tegelijkertijd zal er regen zijn, zodat veel gebieden die nu woestijn zijn, geschikt worden voor landbouw. Dit zal ook nodig zijn omdat wij de bevolking blijven vergroten naar de tien miljard, wat de hoeveelheid bevolking is die voor de aarde bestemd is en daarom moet er meer voedsel worden geproduceerd. En dan zul je merken dat het in het algemeen veel aangenamer weer op de planeet is. Dit zal morgen of het volgende twee decennia nog niet zo zijn, maar het gaat wel gebeuren naarmate we verder in de Gouden Eeuw komen.