Vraag over de situatie in Argentinië

Vraag: Over Argentinië: In het laatste decennium is dit land gedomineerd door het stel Kirchner, die men beschouwt als twee gevallen wezens die aan de macht zijn. Klopt dat? Staat Argentinië in de nabije toekomst een totale ineenstorting te wachten, met bijna het risico op een burgeroorlog?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Laten we de vraag buiten beschouwing laten of dit geïncarneerde gevallen wezens zijn en het erop houden dat zij zeker openstaan voor de invloed van gevallen wezens en het gevallen bewustzijn. De situatie is Argentinië is heel wankel en het kan meerdere kanten opgaan. Het hoeft niet een totale ineenstorting te worden, het hoeft ook geen burgeroorlog te worden, maar de mogelijkheid bestaat zeker dat er grote economische problemen en opstanden van diverse intensiteit kunnen ontstaan.
Als je in Argentinië bent of bezorgd over het land, dan kun je zeker oproepen doen aan Aartsengel Michaël en Astrea om de duistere krachten te oordelen en te binden die in dat land aan het werk zijn. Je kunt oproepen doen dat de mensen worden losgesneden van de invloed van die duistere krachten, zelfs de krachten die alleen maar proberen chaos en geweld te creëren zonder dat dit in feite leidt tot verbeteringen in het land.

Maar helaas zie je in veel revoluties, en wat je historisch gezien in veel revoluties in Midden en Zuid Amerika ziet, is dat die eenvoudig worden gepleegd door krachten die geen duidelijk doel hebben en die niet leiden tot verbetering van het land, maar alleen maar tot chaos. In veel gevallen is er opnieuw een repressieve regering die het overneemt en die misschien nog erger is dan de vorige. Voor dit patroon kun je oproepen doen en natuurlijk kun je ook de oproepen doen om de matrix van de Gouden Eeuw uit te brengen, zodat er misschien een aantal mensen zijn die het begrijpen en inzien dat er een betere manier is om met de situatie in zowel Argentinië als andere landen in die streek om te gaan, die tot echte vooruitgang zullen leiden.