Hoe je moet reageren op aanvallen van duistere krachten

Vraag: Wat is de beste manier om een eind te maken aan zwarte magie (mensen die je krachtveld binnengaan en hun energie gebruiken of hun licht misbruiken om iemand anders te manipuleren)?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

De beste manier is de spirituele bescherming van Aartsengel Michaël op te roepen, en Astrea te vragen om de zwarte magie te verteren, je ervan los te snijden. Maar als jij degene bent die deze heel erg agressieve, mentale en emotionele projecties dan moet je ook onderzoeken waarom je hier gevoelig voor bent, of er een gescheiden zelf is dat jou kwetsbaar maakt voor zoiets.

In sommige gevallen kunnen er mensen zijn die zwarte magie op jou richten en er in jouw bewustzijn eigenlijk niets zit om deze impuls te vermenigvuldigen. Maar toch kunnen er bepaalde projecties van emotionele energie of gedachten in je krachtveld komen. Dit betekent niet dat er iets in je krachtveld wordt vermenigvuldigd, maar je kunt je er wel van bewust zijn.

Deze boodschapper is blootgesteld aan een significante hoeveelheid zwarte magie van studenten die hem een tijdlang hebben gevolgd, de leringen hebben gevolgd, en toen besloten ze om diverse redenen dat niet meer te doen. En daarna zijn ze begonnen heel agressieve mentale en emotionele projecties op hem te richten om hem te laten ophouden of hem te laten inzien dat zij gelijk hadden en hij geen gelijk had, of wat ook maar de reden was. In een paar gevallen heeft hij iets bij zichzelf gevoeld dat hierdoor werd vermenigvuldigd; hij was bereid hiernaar te kijken en het los te laten en het op te ruimen, dus toen zat er niets meer bij hem. Andere keren merkte hij gewoon dat er iets werd geprojecteerd en toen realiseerde hij zich dat dit projecties waren en liet ze gewoon voorbij gaan zonder zich ermee bezig te houden of door er op geen enkele manier aandacht aan te schenken.

In ernstige gevallen kun je hier natuurlijk oproepen voor doen, maar als je het pad naar Christusschap bewandelt en op hogere niveaus begint te komen, dan zullen de gevallen wezens je eerlijk gezegd als een bedreiging beginnen te zien. Zij zullen al het mogelijke doen, hetzij door mensen die geïncarneerd zijn, hetzij door demonen en entiteiten in het emotionele of mentale rijk, of het identiteitsrijk, om heel negatieve agressieve energie op jouw emotionele, mentale en identiteitsniveau te projecteren. Je moet op het punt komen dat je beseft dat dit bij het pad naar Christusschap hoort op een planeet als de aarde, dat je die projecties leert identificeren, dat je leert om ze gewoon langs je heen te laten gaan.

Soms kun je een bepaalde bron identificeren en dan kun je oproepen doen, maar er zijn zoveel bronnen dat je geen oproepen kunt doen voor alle, omdat dit te veel aandacht en tijd zou vergen. Je moet gewoon zover komen dat jij je realiseert: “Dit is niet mijn gedachte, dit is een projectie.” Je laat het gewoon door je heen gaan zonder erbij betrokken te raken, zonder het te beredeneren, zonder proberen te denken dat deze gedachte niet bij jou had mogen opkomen, of dat je dit gevoel niet had mogen krijgen. Je herkent het als een projectie en je laat het gewoon door je heen passeren en je bent als water dat elke keer terugkeert naar een kalme toestand als het in beroering wordt gebracht.

Per slot van rekening beweeg jij je naar het Aquariustijdperk toe, dus het is logisch dat je geest ongeveer dezelfde eigenschap als water krijgt, en je kunt zolang je geïncarneerd bent niet voorkomen dat je geest door bepaalde dingen in beroering wordt gebracht als er bepaalde dingen gebeuren, maar dan blijf je er niet in roeren, je herkent wat het is, neemt bewust de beslissing om het los te laten en dan laat jij je geest weer terugkeren naar die kalme toestand. Het mooie van water mijn geliefde, is dat als je in water roert, zelfs als je het water heftig roert, dit de moleculen van het water niet verandert. Wanneer een sterke kracht ze niet meer in beweging brengt, dan keren ze vanzelf weer terug naar een kalme toestand en er is absoluut niets in het water dat iets vasthoudt van dat geroer. Het wordt niet in het water opgeslagen.

Dit gebeurt helaas wel bij je geest, wanneer je gedachten worden verstoord, dan wordt dit min of meer opgeslagen in je geest. Dan kan er een soort proces op gang komen en dan denk jij als spiritueel persoon bijvoorbeeld: “Ik had deze gedachte of dit gevoel niet mogen hebben. Nu moet ik ontdekken waarom dat zo is en een heel proces aangaan om me ervan te verzekeren dat het niet weer gebeurt”, en al dat soort dingen meer. Maar naarmate je toegroeit naar hogere niveaus van Christusschap en veel van je psychische wonden hebt geheeld, kun je gewoon herkennen: “O, dit is geen gedachte van mij, dit gevoel is niet van mij; dit is een projectie.”

Laat je gedachten net als het water zijn, laat ze teruggaan naar de kalme toestand zonder op te slaan wat er is gebeurd. Eerlijk gezegd is er ook niets gebeurd, als je gedachten terugkomen in die zuivere toestand. Dat is het mooie van de Christusgeest, die kan niet permanent worden aangetast door iets op aarde, die lijkt op het water. Je zag dat Jezus boos kon worden, zoals het beroemde voorbeeld waarin hij de tafels van de geldwisselaars omgooide, maar daarna keerde zijn geest naar die kalme toestand terug. Hij gaf zichzelf niet op zijn kop omdat hij dit had gedaan; hij richtte zich op zijn missie en ging verder alsof er niets was gebeurd, waardoor er ook in gedachten niets was gebeurd. En jij kunt ook op dat punt komen, wanneer andere mensen of duistere krachten iets op je richten, laat jij je geest, terugkeren naar die kalme toestand en dan is het letterlijk nooit gebeurd. Het kan wel gebeurd zijn in de geest van andere mensen, maar nooit in jouw geest.