Vraag over adrenochroom

Vraag: Mijn vraag gaat over informatie die onlangs op het web is verschenen over een substantie die adrenochroom heet. Er wordt gezegd dat het in een bepaald ritueel wordt onttrokken aan het lichaam van een kind en dat veel beroemde acteurs en zangers het gebruiken om hun vitaliteit te behouden. Kunnen de meesters hier iets over zeggen? Waarom is deze informatie openbaar geworden? Of is het gewoon weer een injectie van schokkende leugens in het massabewustzijn van de mensen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Adrenochroom is een substantie die uit de adrenalineklier wordt gehaald. In het verleden is het gebruikt als de drug die je het meeste high maakt. Maar in het verleden was het alleen maar mogelijk om het aan de donor te onttrekken als je die doodde. De bewering dat je van deze drug higher wordt dan andere klopt niet. Het is niet waar dat deze drug je vitaliteit verhoogt en je levensduur verlengt. Deze leugen is door de gevallen wezens verspreid. Dat dit uitkomt, maakt deel uit van blootleggen waar de elite mee bezig is: de afschuwelijke, onevenwichtige praktijken en de leugens waarin zij geloven.

De gevallen wezens hebben een bepaald bewustzijn, waardoor zij hun fysieke leven zo lang mogelijk willen verlengen, omdat zij de bevoorrechte posities niet willen verliezen die zij hebben bemachtigd. Zij zoeken al heel erg lang wanhopig naar een manier om het fysieke leven te verlengen, waaronder de mythes over de fontein der jeugd en veel andere substanties of magische rituelen die het leven kunnen verlengen. In principe klopt dit niet. Wat je leven verlengt, is je bewustzijn verhogen. En dat is natuurlijk het enige wat de gevallen wezens niet kunnen.