Over het branden van salie en wierook

Vraag: Er zijn veel spirituele mensen die salie of wierook verbranden om negatieve energie of entiteiten in huis of rondom het lichaam op te ruimen. Kun je me helpen begrijpen waarom of hoe rook dat kan doen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Het is eigenlijk niet de rook die dat doet, maar de vibratie die vrijkomt wanneer die substanties worden verbrand. Nu heb ik het net over kristallen gehad en gezegd dat je jouw spirituele groei niet kunt laten afhangen van een fysieke substantie. Nogmaals, op een bepaald bewustzijnsniveau kunnen mensen er baat bij hebben of in ieder geval een waargenomen baat als ze wierook branden. Er zijn vormen van wierook, zoals dennengeur, die entiteiten weg kunnen jagen, net zoals een fysieke substantie als roestvrij staal entiteiten op een onaangename manier kan snijden en ervoor zorgen dat zij zich terugtrekken.

Maar wanneer jij openstaat voor de leringen in deze dispensatie, moet je niet geloven dat dit op zich genoeg is. Je hebt de leringen, je hebt decreten aan Astrea en Aartsengel Michaël, oproepen aan Shiva – gebruik die dan ook. Maar daarnaast, gebruik de hulpmiddelen om je psychologische problemen op te ruimen, zodat de entiteiten geen toegang meer hebben tot je bewustzijn. Zij vinden geen trauma meer waarmee ze jou kunnen beïnvloeden. Je hebt dan aan de vereiste voldaan die Jezus heeft gedefinieerd als: “Als de prins van deze wereld komt, vindt hij niets bij jou.”