De behoefte aan zichtbare fenomenen

Vraag: In het boek ‘Mijn Levens met’ had je les van drie leraren en kreeg je les in hoe je dingen met je gedachten kunt laten bewegen, het lichaam genezen en het lichaam verlaten om in verschillende rijken te reizen. Kun je boeken aanbevelen die ons kunnen helpen om dat ook te leren?

Antwoord van Kim Michaels, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Ik zal het zelf beantwoorden. Ik heb al gezegd dat het boek ‘Mijn Levens met’ niet bedoeld is als een strikt lineaire biografie over mijn leven. Er staan algemene leringen in door ervaringen van verschillende mensen te gebruiken. Het hele idee is dat je dingen met je gedachten kunt verplaatsen, je kunt genezen, je kunt het lichaam verlaten, en zoals ik dat begrijp van de meesters, en mijn eigen intuïtie, is het zo dat dit geschenken zijn die je misschien op een bepaald bewustzijnsniveau ontvangt, maar die je misschien wel niet worden gegeven. Met andere woorden, je kunt heel goed een spiritueel persoon zijn, je kunt persoonlijk Christusschap bereiken of op het honderdvierenveertigste niveau komen zonder een van die dingen te kunnen. En ze doen, is ook niet per sé een mechanisch pad.

Er zijn niet veel boeken die ik je kan aanraden om op een mechanische manier te leren hoe je dit doet. Er zijn een paar boeken die beweren dat je een mechanische procedure kunt doorlopen en de stappen te leren en je kunt leren om dingen te manifesteren, je kunt dit allemaal leren, astraal reizen, en al die dingen meer. Persoonlijk heb ik mij er nooit toe aangetrokken gevoeld. Intuïtief had ik het gevoel dat dit niets voor mij was. De boeken die ik je zou aanraden, die je kunnen helpen om je bewustzijn te verhogen, zodat je die vaardigheden misschien kunt ontvangen, als dat in je Goddelijke plan staat, zijn ‘Healing Your Spiritual Traumas’, en de andere boeken in die serie.