Vraag over Fluoride

Vraag: In het boek ‘The Path to Immortality’ van Mark en Elizabeth Clare Prophet staat een uitleg van een entiteit die Flourida heet. In het boek wordt gezegd dat dit chemische product schadelijk is voor de spirituele centra van mannen. Zou je hier wat meer over kunnen zeggen en de wetenschappelijke bevindingen of fluoride goed is voor de tanden?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Je bent natuurlijk in het fysieke octaaf van een onnatuurlijke planeet. Het gevolg daarvan is dat je heel goed weet dat veel medicijnen een bepaald effect op een bepaalde ziekte kunnen hebben of in ieder geval de symptomen van die ziekte, maar er zijn ook bijwerkingen. Met andere woorden, er zijn veel fysieke substanties die een bepaald effect hebben op een aspect van het lichaam, maar er kunnen ook nog andere negatieve bijwerkingen zijn. Fluoride is een van de vele substanties die diverse negatieve effecten kan hebben als het is opgenomen in het lichaam. Maar volgens de wetenschappelijke bevindingen zal het je tandglazuur versterken. Nogmaals, je moet nu beoordelen, intuïtief aanvoelen, of het goed voor je is om fluoridetandpasta te gebruiken. Als je het idee hebt dat je gevoelige tanden hebt, dan kan het goed voor je zijn om dit te gebruiken, wanneer je er maar voor zorgt dat je het uitspuugt en er zo weinig mogelijk in je lichaam terechtkomt.

Je moet begrijpen dat men in vorige dispensaties, vooral de Summit Lighthouse, de tendens had om bepaalde ideeën te bevorderen in min of meer zwart-wittermen. Dit kwam opnieuw overeen met de denkwijze van het Vissentijdperk, maar dit was ook het resultaat van het collectieve bewustzijn van de mensen in die organisatie die een manier van denken hadden die op angst berustte. En dan is men geneigd om te denken dat fluoride giftig is, dat het kan verhinderen dat je ascendeert of spiritueel groeit. Nu is het niet zo dat het geen bijwerkingen kan hebben bij jou, maar je moet wel een bepaalde hoeveelheid innemen. En eerlijk gezegd is dat moeilijk als jij je tanden één of misschien twee keer per dag poetst.

Je hoeft hier beslist niet over in paniek te raken. Er zal ook een bewustzijnsniveau komen waarop veel van die substanties geen effect meer op je zullen hebben, net zoals ik zei over de kristallen, omdat jij dat bewustzijnsniveau ontstijgt. Er zijn natuurlijk veel fysieke substanties waar bepaalde entiteiten bij betrokken zijn die proberen om de mensen deel te laten nemen aan die substanties zonder dat zij zich realiseren dat het ook nog andere effecten kan hebben. Dit geldt voor veel substanties die worden aangeprezen. De meeste medicijnen die worden aangeprezen door farmaceutische bedrijven hebben bepaalde entiteiten die in het leven worden geroepen als mensen ze gebruiken. En ze worden, natuurlijk gedeeltelijk, gecreëerd om de mensen deze substantie in te laten nemen en de bijwerkingen te negeren, te ontkennen of weg te redeneren.