Online daten

Vraag: Wat vinden de meesters van online daten en intimiteit in een online relatie? Kan het zoeken naar een levenspartner je van het spirituele pad afleiden?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2020 – Webinar voor de Bevrijding van Vrouwen

Mijn geliefden, jullie leven op een heel chaotische planeet, waar heel veel verschillende overwegingen meespelen die bepalen waar je incarneert. Je hebt misschien banden met bepaalde mensen, hetzij karma hetzij op een positieve manier. In dit leven was het niet mogelijk om dicht in hun nabijheid te incarneren, wat is dus een manier om die mensen te vinden? Het internet is heel behulpzaam daarbij. Als jullie in verschillende landen geboren zijn, is het niet heel waarschijnlijk dat jullie elkaar ontmoeten, tenzij online of om in ieder geval dat contact online te krijgen. Dit is een heel rechtmatige manier om niet alleen een liefdespartner te vinden, maar ook andere mensen in andere landen en van wie in je Goddelijke plan staat dat je iets met hen moet doen.

Wat betreft of de zoektocht naar een romantische relatie je kan afleiden van het spirituele pad, is het antwoord gewoon ja. Veel mensen raken erdoor geobsedeerd. Wij hebben in eerdere dispensaties gezien dat mensen geobsedeerd raakten door het idee van tweelingvlammen. Ze waren altijd fanatiek op zoek naar hun tweelingvlam. Ze dachten altijd dat hun huidige partner niet hun tweelingvlam was omdat dit geen ideale relatie was, dus gingen ze op zoek naar iemand anders. Toen ze dachten dat ze iemand hadden gevonden die met hun resoneerde, kwam er een hele fantasie op gang of dit hun tweelingvlam was en in veel gevallen leidde dit tot een relatie. Toen de wittebroodsweken voorbij waren, kwam de relatie in een neerwaartse spiraal en dat leidde mensen heel erg af van hun pad, dus ja dat kan inderdaad gebeuren. Het beste advies is dat jij je realiseert dat die dwangmatige behoefte om een ideale partner te vinden van gescheiden zelven komt. Nogmaals, het is begrijpelijk dat je dit in vorige levens hebt opgebouwd op een planeet als deze waar relatie heel moeilijk zijn. Daarom is het heel natuurlijk om een bepaald verlangen te hebben naar een betere relatie en daarom denk je dat je een betere partner moet zoeken.

Wat je eigenlijk moet doen om een betere relatie te krijgen, is de gescheiden zelven opruimen die je hebt, zodat je een relatie niet benadert vanuit het gevoel dat er iets ontbreekt of dat je iemand nodig hebt. Je ruimt de zelven op die je het gevoel geven dat je niet compleet bent, en dan kun je een partner aantrekken die op hetzelfde bewustzijnsniveau is en dan kunnen jullie samen een positieve spiraal opbouwen. Om dat te doen moet je vastbesloten zijn, je moet naar jezelf kijken, je houding, je kijk op relaties. Bepaal wat voor soort relatie je echt wilt en wat je zelf moet doen om die relatie te kunnen manifesteren.