De levensduur van Poetin

Vraag: In 2015 zei Saint Germain dat Vladimir Poetin door het Russische volk in leven werd gehouden en dat er 90% kans was dat hij niet meer geïncarneerd zou zijn in 2018. Het is niet gebeurd. Op de conferentie in Novosibirsk zeiden de geascendeerde meesters paradoxaal genoeg dat zij graag wilden dat het tijdperk van Poetin zou blijven, omdat Poetin de groei van het collectieve bewustzijn niet kon stoppen. Wat is er sindsdien veranderd? Wordt Poetin nog steeds door het Russische volk in leven gehouden, want hoe kan hij genoeg energie van God ontvangen? Aan de andere kant is er op het internet een samenzweringstheorie dat Poetin allang gestorven is en dat we nu zijn dubbelganger zien. Ze zeggen dat er vijf of zes dubbelgangers zijn. Theoretici beweren dat er dramatische veranderingen in het uiterlijk van Poetin zijn en duidelijke tegenstrijdigheden in zijn vermogen om Duits te spreken en dat de scheiding van zijn vrouw allemaal bewijzen zijn dat de Russische president niet de echte is. Hoe zit dat eigenlijk?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2018 – Kazachstan:

Mijn geliefde, niet alle profetieën komen uit en in dit geval kwam er maar tien procent van uit. Je moet begrijpen dat wij naar een heel complexe matrix kijken met mogelijkheden wanneer wij een profetie geven. In het identiteitsrijk en het mentale rijk bestond de mogelijkheid dat er een verandering zou komen, waardoor Poetin zou worden weggehaald. Maar het Russische volk hield zo vast aan hun gevoel van veiligheid en dat betekende dat er blokkades lagen in het emotionele rijk en dat verhinderde de doorgang van het grotere potentieel. Wat betreft de samenzweringstheorieën, dit is iets waar jij je niet echt zorgen over hoeft te maken en wij zullen daar niets over zeggen, omdat dit helemaal niet realistisch is.

Wat betreft de vraag over hoe Poetin energie van God kan ontvangen, zou de vraag moeten zijn: “Waarom denk je dat Poetin energie van God heeft ontvangen?” Wij hebben de lering al vaker gegeven dat er een punt komt waarop een wezen wordt afgesneden van de energie van zijn IK BEN Aanwezigheid en alleen geïncarneerd kan blijven wanneer hij energie ontvangt van andere mensen die zijn geïncarneerd. Dat bedoelde ik toen ik zei dat het Russische volk Poetin in leven hield.

De reden dat wij hebben gezegd dat wij liever hadden dat het tijdperk van Poetin bleef, is dat er in die tijd nog geen deugdelijk alternatief was om hem te vervangen, om een positieve ontwikkeling in Rusland te kunnen zijn. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat het Russische volk niet hoog genoeg is gekomen om een meer verlichte leider te erkennen. Maar wij voorzien wel dat er onder veel Russen een opwaartse beweging in bewustzijn komt en dit zal voor positieve veranderingen in Rusland zorgen, maar dit is meer iets voor op de lange termijn. Daarom zouden we liever een geleidelijkere ontwikkeling zien, zoals we in veel andere landen op de wereld hebben gezien, omdat een gewelddadige revolutionaire verandering een land van het ene uiterste naar het andere uiterste laat slingern en daardoor instabiliteit schept en de vooruitgang op lange termijn tot stilstand brengt.