De nationale identiteit van de mensen in Wit-Rusland en het sponsoren van de geascendeerde meester Igor van de mensen in Wit-Rusland

Vraag: Heeft het volk van Wit-Rusland een eigen identiteit of is ze onderdeel van een grotere identiteit? En is er ook een bepaalde geascendeerde meester die de patroon is van Wit-Rusland?

Antwoord van Geascendeerde Meester Igor, 2019 – Oekraïne:

Mijn geliefde, ik ben de geascendeerde meester die niet de patroon is van de mensen in Wit-Rusland, maar hen sponsort, hen helpt in die mate waarin een geascendeerde meester mensen kan helpen die nog niet de verantwoordelijkheid voor zichzelf willen dragen. Ik heb die taak op mij genomen, omdat ik ook de meester ben die met het Russische volk heeft gewerkt die hetzelfde probleem heeft en niet haar verantwoordelijkheid wil nemen.

De Wit-Russen zijn een deel van een grotere groep net als de Russen en een aantal mensen in Oekraïne, maar niet allemaal. Dit is de groep die soms de Russen wordt genoemd, of het Russische volk. Maar dit gaat veel verder dan de geschiedenis die is opgeslagen. Het onderwerp is te complex en daarom willen we daar nu niet verder op ingaan, want dan zouden we een veel langer verhandeling moeten geven dan nu mogelijk is. De mensen in Wit-Rusland hebben ook hun eigen groep, hun eigen nationale identiteit, niet alleen sinds de natie werd gevestigd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, maar zelfs al langer. Het is dus niet zo dat zij deel uitmaken van één grote homogene groep. Zij hebben hun eigen identiteit. Daarom hebben ze nu ook een eigen natie. Daarom krijgen jullie de kans om als één natie vooruit te komen of op een bepaald moment die natie op te ruimen en deel te worden van iets groters.

Wij hebben al vaker gezegd dat natiestaten eenvoudig een stadium zijn in de evolutie van de aarde. En op een bepaald moment zullen die natiestaten uiteenvallen, sommige zullen samengaan, andere zullen zich splitsen. Daarom zal er veel meer flexibiliteit komen, omdat de mensen die het gevoel hebben dat ze iets gemeen hebben, in staat zijn om die grotere regio’s te vormen die niet helemaal zo zullen functioneren als de natiestaten die je tegenwoordig hebt. Eerlijk gezegd, als we steeds verder in de Gouden Eeuw komen, zullen natiestaten beginnen te vervagen en op te lossen en geen significante rol meer spelen. De wereldkaart zal over honderd of tweehonderd jaar niet meer al de nationale grenzen laten zien die er tegenwoordig zijn.