De geascendeerde meesters die met de mensen in Oekraïne werken

Vraag: Welke geascendeerde meesters sponsoren Oekraïne?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Oekraïne:

Voor alle naties geldt dat er meer dan één meester met de mensen in die natie samenwerken. In veel gevallen is de situatie zo dat er een nationale grens is getrokken om een of andere min of meer kunstmatige historische reden, maar er is een groep mensen die een band met elkaar hebben die over historische grenzen heengaat. Wij werken niet met één speciale natie maar met een volk dat ongeveer dezelfde kenmerken heeft en daarom ongeveer dezelfde leiding nodig heeft om vooruit te komen.

Wat betreft Oekraïne: Master Gregor werkt met de mensen die deel uitmaken van die groep mensen die wij de oorspronkelijke Russen hebben genoemd, mensen die je ook in Rusland en Wit-Rusland vindt. Master More werkt ook met die groep mensen, ik werk ook met die groep mensen. Maar jullie moeten ook begrijpen dat er veel andere groeperingen in een bepaalde natie kunnen zitten. En dat is het geval bij Oekraïne, omdat andere meesters met hen werken. En om het nog ingewikkelder te maken: door de tijd heen veranderen de behoeften van de mensen. Er komen ook andere meesters bij voor een specifiek doel, die een poosje met die mensen werken en dan verder gaan om andere dingen te doen en daarna komen er weer andere meesters, enzovoort.

Maar als jullie je op dit moment voornamelijk richten op meester Igor, Master More en mij, dan is dat voldoende om je op de geascendeerde meesters af te stemmen die met de Oekraïne aan het werk zijn. Natuurlijk werkt Saint Germain met alle naties om de ideeën van de Gouden Eeuw naar buiten te brengen en je kunt je ook op hem afstemmen als je het idee hebt dat jij die nieuwe ideeën naar buiten moet brengen. Hetzelfde geldt ook voor jou persoonlijk. Je moet begrijpen dat jij, hoewel je een meester kunt hebben die jouw voornaamste meester is, niet je hele leven alleen met die meester werkt. Omdat jij door verschillende stadia op jouw pad heengaat, werk je ook met andere meesters als dat geschikter is.

En degenen onder jullie die zich bewust zijn van de geascendeerde meesters werken met alle zeven Chohans en de Maha Chohan om op het zesennegentigste bewustzijnsniveau te komen, vooral wanneer je de cursus doet die op de boeken is gebaseerd.

Maar zelfs dan werk je nog steeds met de zeven Chohans en de Maha Chohan gedurende die tijd. En als je het zesennegentigste bewustzijnsniveau bereikt, dan ga je met andere groepen meesters werken, die de studenten vanaf dat punt verder vooruit moeten brengen.