Probeer tijdens de conferentie een inzicht van de geascendeerde meesters te krijgen dat je helpt om de volgende stap te doen op jouw persoonlijke pad

Vraag: Wat is de beste manier om ons voor te bereiden op de conferentie van de geascendeerde meesters? Wat moeten wij doen? Vasten of bepaald voedsel eten? Welke invocaties, rozenkransen moeten we opzeggen? Hoe moeten we onze tijd besteden tijdens de conferentie om er zoveel mogelijk profijt uit te halen voor spirituele groei? Waar moeten we over nadenken en op mediteren en welk voedsel kunnen we het beste eten?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Oekraïne:

Het grootste voordeel van naar een conferentie gaan, is dat je uit je dagelijkse omgeving bent en de kans krijgt om je aandacht te vestigen op de geascendeerde meesters en te proberen om persoonlijk, intuïtief contact met ons te maken. Wat je moet doen om je voor te bereiden op een conferentie, is iets totaal persoonlijks. Ik kan niemand van jullie daar een richtlijn voor geven, omdat dit zo persoonlijk is. Natuurlijk zeggen we dat je niet hoeft te vasten, maar vermijd wel zwaar voedsel en te veel suiker, te veel zwaar op de maag liggend vlees. Natuurlijk ook alcohol. Koffie en thee kunnen ook mensen een hoge en lage bloedsuikerspiegel geven. Maar op andere mensen die er heel erg aan gewend zijn, heeft het geen invloed.

Nogmaals, het is een heel persoonlijke kwestie tijdens een conferentie, vanwege je psychologische problemen. Maar je probeert een inzicht van ons te krijgen dat je helpt om de volgende stap of meerdere volgende stappen te doen op jouw persoonlijke pad. Wanneer ik op je persoonlijke pad zeg, dan bedoel ik het oplossen van je persoonlijke psychologische problemen, op welk niveau dat ook is. Ik ga ervan uit dat veel van jullie wel begrijpen dat het pad dat wij bieden, vooral door deze boodschapper, geen uiterlijk pad is maar een innerlijk pad. Daarmee bedoel ik dat het geen kwestie is van bepaald voedsel eten, bepaalde oefeningen doen, bepaalde decreten en invocaties opzeggen en dat je dan automatisch resultaten krijgt. Het is een kwestie van naar jezelf kijken, je psychologische problemen, je reactiepatronen en iets gaan begrijpen dat je helpt om een patroon op te ruimen, een zelf los te laten, een aspect van je ego overwinnen, zodat je van het ene bewustzijnsniveau naar het volgende gaat. Dat voordeel levert een conferentie je op. En het is dus eigenlijk een kwestie van je openstellen, bereid zijn om dat inzicht te ontvangen of in principe in gedachten te zeggen: “Toon mij wat ik niet kan zien.” En wees daarna bereid om iets te zien en er vanuit andere hoeken naar te kijken tot je het bewustzijn hebt dat je het kunt zien, en het loslaat, en het opgeeft en dan ben je vrij.