De waarde die het heeft als je van een onnatuurlijke planeet ascendeert

Vraag: Zijn alle pas geascendeerde meesters ongeveer gelijk? Wat voor waarde heeft het als je van een onnatuurlijke planeet ascendeert, als je kunt ascenderen van een natuurlijke planeet?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus, 2019 – Washington D.C. (VS):

Nee, pas geascendeerde meesters lijken helemaal niet op elkaar, omdat we allemaal met een unieke individualiteit zijn geschapen in de IK BEN Aanwezigheid en jij hebt je eigen unieke ervaringen in het causale lichaam geschapen. Zoals we al vaker hebben gezegd, is het inderdaad de moeite waard om van een onnatuurlijke planeet te ascenderen, omdat je dan ervaringen krijgt die je niet op een natuurlijke planeet krijgt. Het is niet zo dat het ene beter is dan het andere. Je kunt het niet als volgt beoordelen: “O, in het ideale geval zou ik hiervandaan of hiervandaan moeten ascenderen.” Er komt eenvoudig een punt waarop je op een natuurlijke planeet ben geëvolueerd en dat je de mogelijkheid krijgt om te ascenderen, maar dat sommigen ervoor kiezen om hun ascensie uit te stellen en naar een onnatuurlijke planeet af te dalen om ook die ervaring mee te maken. En dat is een persoonlijke keuze.

Je kunt niet beoordelen of het ene beter is dan het andere, of dat je zus of zo moet doen. Je hebt totale keuzevrijheid. We zouden natuurlijk ook kunnen zeggen dat afhankelijk van de evolutie van de levensstroom, er ook levensstromen op een natuurlijke planeet kunnen zijn die eigenlijk nog niet toe zijn aan ascenderen, omdat zij nog niet precies weten hoe vrije wil werkt. En dan kijken ze naar een onnatuurlijke planeet en zeggen: Ik wil die planeet veranderen, En dat zorgt er dan voor dat zij afdalen en daar incarneren.