Abortus versus spirituele communicatie met de levensstroom van een ongeboren baby

Vraag: Ik heb een spirituele leraar die een verhaal vertelt over zwanger worden. Zij had het gevoel dat zij niet in staat was om in die tijd voor de baby te zorgen. Dus ze mediteerde en vertelde de baby dat zij het niet kon doen. Als antwoord ging de baby weg. Zou deze vorm van spirituele communicatie een alternatief kunnen zijn voor een medische abortus in de Gouden Eeuw?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2019 – Washington D.C. (VS):

Laat mij eerst zeggen dat het natuurlijk mogelijk is dat mensen dit kunnen en een aantal vrouwen heeft iets soortgelijks gedaan door de tijd heen. Maar er is een bepaald niveau van bewustzijn voor nodig om in staat te zijn om op die manier te communiceren. Het is geen alternatief op korte termijn. Kan het een alternatief zijn in de Gouden Eeuw? Ja, maar er zullen veel andere alternatieven zijn in de Gouden Eeuw. Je kunt eigenlijk niet zeggen dat er alternatieven zullen komen, omdat de dingen zo veel zullen veranderen dat er een heel nieuw bewustzijn ontstaat.

Het voornaamste is dat naarmate we meer in de Gouden Eeuw terechtkomen, een toevallige zwangerschap nog maar heel erg zelden voorkomt. Eenvoudig omdat er een hoger bewustzijn is en de mensen geen seksuele omgang met elkaar hebben zonder dat zij weten hoe zij een zwangerschap kunnen voorkomen als zij dat willen. En dat is de grootste verandering die er in principe zal plaatshebben naarmate we verder gaan; een medische abortus wordt heel zeldzaam en alleen in het geval dat het leven van de moeder op het spel staat.

Er zal een veel grotere verandering komen, omdat de houding ten aanzien van de hele kwestie seksualiteit heel erg zal veranderen in de Gouden Eeuw. Dit is een veel te groot onderwerp om nu op in te gaan, maar er zal een dramatische verschuiving plaatsvinden, die grote gevolgen heeft naarmate we steeds meer in de Gouden Eeuw komen.